Bara på några timmar känns det som

så försvann snön som om den aldrig var riktig här ändå. Tur jag fotograferade måndagsvyerna för visst var det vackert, men idag var det som vanligt igen - en grön dag. Men bortskämda blir vi med strålande sol och åtta plusgrader. Känns som vilken oktoberdag som helst, trots datumet! Grattis syster yster på dagen D! Tänk vad kul vi hade förra året på festen! Kram!


Ett par domherrar njuter av solen!

Nu intensifieras arbetet med avhandlingen. Seminariet är planerat till i början av februari, vilket betyder att jag ska lämna ifrån mig ett manus en månad tidigare. Jag bor! vid datorn och texten och jag läser och läser och läser och varenda dag hittar jag saker som ska bort, ändras, läggas till eller förtydligas. Jises vilken pärs detta är! Men roligt som bara den. Tur att hundarna pockar på så att jag får röra på mig lite. Känner i rygg och nacke att det blir väldigt intensivt vid datorn. Jag tar till och med in den i sovrummet på kvällen så att jag kan starta arbetet i sängen innan jag knappt har vaknat.

Jag tror jag har många vänner som är sjuka verkar det som. Vill skicka lite c-vitaminer och yoga-övningar särskilt till er ikväll och hoppas att ni snart är friska och lagom till julen! Kram på er! Nu bilder.


Samma sol, samma skog, men ingen snö!


Nästan samma vy som i måndags, men man tror knappt det är samma årstid! Det skiljer två dagar!