🎈🎇 Slut... 🎉✨

Nu är det slut på 2015, det dröjer bara några timmar så är vi inne i ett nytt och förhoppningsvis fantastiskt härligt år bestående av en härlig blandning av välbekanta och nya bottnar i livet. Idag hade jag planerat en "vanlig" årsblogg med det bästa från varje månad, men år 2015 har varit märkligt ur den synpunkten, det har nämligen inte funnits något "bästa" från varje månad i år som det var förra året. Knepigt va? Det har tvärtom varit månader som tett sig helt meningslösa i backspegeln och månader med en enorm känslointensitet, som om livet skämtat lite mellan glädje och icke-glädje.
 
Nåväl, jag ska ändå göra ett försök att summera året, för 31 december kräver det på något sätt. Åtminstone "in my mind". En dag som denna blandar sig minnen med framtid, nutid och dåtid. Önskningar och förhoppningar. Kanske lite vemod blandat med framtidshopp. Ja, en väldigt speciell dag på året.
 
Kan jag ens skriva om det bästa och sämsta med 2015, nej, förstås inte, jag kan inte leva om ett helt år på bara några minuter, det är omöjligt, men vissa minnen framträder bättre än andra. Grabbarna guld som jag fick äran att hämta så mycket på dagis under våren och försommaren, myset i soffan, Tobbes utveckling, ja, det är värt så mycket, hundaktiviteterna, som dock gått på sparlåga i år utom när det gällde min vidareutbildning. Det blev åtta raser i år med trots flera missar i planeringarna.
 
Syskonträffarna har blivit ett måste, nu i vackra Järvsö. Domaruppdragen tar oss till gudomliga vidder, fantastiska möten och ljuvliga middagar. Kanske det är de starkaste minnena i år? Nej, förresten, alla viltspårkurser som jag haft, eller utställningarna vi åkt på, eller ... jo, det nya insulinet är nog årets höjdare, blev som en ny människa, tappade nästa 10 kilo, blev piggare och fick ett blodsocker som vilken annan som helst... nej, nya jobbet var väl årets hit eller? Hursomhelt, år 2015 går till historien...
 
Njuter dagar i träning och hälsa... det tar inte slut för att året tar slut, tack och lov...
 
Lev väl, lev slut och början... 💕
 
Önskar er alla ett fint 2016 i ljus och kärlek...
 

Tomterea idag...
 

Vackra dagar och kvällar...
 

Världens bästa jobb kickade in 2015...
 

Grabbarna guld som guldkorn till vardags...
 

Solnedgångar, soluppgångar, njuter ljus och vackra himlar hela året...
 

...och valpar...
 

Vårvinter...
 
Zirhie och resten av flocken njuter tidig vår i Skuttunge...
 

Hundintresset tar oss till vackra vyer och härliga möten...
 

När blod är tjockare än vatten... syster yster och kära bror - en underbar bild tagen i Järvsö juli 2015...
 
Avslutar året med en underbar jul i kära kennelvänners och familjens lag... fortsättning följer...