🐶 Bombax Ecco, Zigge och Stella 🐶

Oj vilken puls det blev härhemma plötsligt. Härligt. Liv i huset på alla plan. Rakel och lilla Ecco som hennes hanvalp ska heta, mår kanoners, ser ut som om han blir blå dessutom. Aj, aj, sa jag till maken, då får vi fyra blå härhemma, det måste vi ju väga upp med lite vitt, får allt beställa några BF till tror jag 😉!
 
Jag drog till skogs med de vuxna. Det var oroligt härhemma så jag gick i olika omgångar. CG var till Västerås och hämtade Zigge och Stella och en superfin valphage (tusen, tusen tack Anette) som vi dock inte alldeles enkelt monterade. Lite mat, vatten, tuggpinnar och leksaker så somnade de om tätt intill varandra. Skön värme i huset. Ingen behöver frysa.
 
Lite pip var det dock här och där innan lugnet inföll och det har det gjort nu. Rakel har massor med mjölk till Ecco och han njuter livet. Zigge och Stella ska få en omgång till innan natten. Nu blir det mat för oss två-benta och lite slötitt på TVn.
 
Imorgon ska vi på en superintressant föreläsning som terrierklubben ordnar. Vi åker vid ett-draget så vi hinner pyssla om allt smått härhemma!
 
Lev väl och ha en fantastiskt fin helg!!! Det ska jag ha, trots snön som vräker ner utanför fönstret just nu!
 

En vacker gosse som redan har fått sitt namn - Ecco, njuter livet utan konkurrens om maten.