🚖 En lagom-måndag...🌞

Det blev en härlig måndag i vanlig ordning, att jag vaknade till solens fantastiska uppgång gjorde inte heller denna dag sämre. Jag hade en del mentala förberedelser innan jag satte mig i sätet och njöt resa på torra vägar till jobbet. Det var kick-down priser på bensinen idag också, jag betalade endast 11:69, vilket betyder att man kan göra en och en annan extra kick-down (vilket drar en extra liter 😍) utan att man blir ruinerad...
 
Väl framme så fanns det förstås inga parkeringar. Gav tillslut upp och åkte och ställde mig på en parkering i närheten men som är tre ggr så dyr. Hm, ja, tid är verkligen pengar ibland. Men jag fick på så sätt en behaglig förmiddag och morgon. Nu var klockan ännu bara halv ett när jag klev in på rummet och dagens skörd av mail och annat kunde starta.
 
Hade ett härligt seminarium med termin 6 på förskollärarutbildningen. Många intressanta diskussioner och exempel. Vi delade också många skratt och jag kämpade på med att lära mig namnen på samtliga, kommer allt närmare nu.
 
Jag gjorde "klart" vårens sista kurs för min del också. Det kändes ju kanon. Kunde på något sätt lägga undan den skrivna planeringen för våren. All förberedelse och organisation för vårterminen är i princip i mål, nu är det "bara" mina föreläsningar och seminarier kvar. Men de har jag ju i kroppen så det är inget som behöver överarbetas. Jag ska dock under morgondagen förbereda min Interkulturella föreläsning på torsdag så den passar in i ämnet Pedagogiska tanketraditioner. Jag har en hel del hyss som jag tänkte att vi skulle hitta på. Det ser jag framemot.
 
Och apropå planering så blev det äntligen klart att det blir en "after-work-Lola-visning" den 1 april, kl. 16:00. Inbjudningar på väg! Är du intresserad - anmäl intresse till mig via mail!
 
Men innan dess har vi en massa annat kul, förhoppningsvis startar ett av mina bokprojekt under morgondagen, det blir ett härligt träningspass, vi välkomnar årets första vårmånad och under onsdagen står kollegiala möten och domarträff med Långhårig Collie i fokus.
 
Och under tiden ljusnare det alltmer, så lev väl, lev lagom-dagar...
 
Åker i strålande sol och lyckas fånga ett flygplan på bild på väg till jobbet även om rutan råkade vara lite smutsig...
 

Klockan är ganska precis sex och det är fortfarande hyfsat ljus ute... jag är strax hemma och det känns så skönt att få åka i ljus på morgonen och i ljus på kvällen...