💐 Det hade kunnat gått åt pipfanders... 💐

... men nu gjorde det inte det. Kan vi tycka. Kanske andra inte. 😊
 
Vaknade först av ett hällande regn och funderade över hur jag skulle klä mig, men egentligen började allt redan igår kväll när vi skulle putsa alla hundar. Du, ropar CG - det börjar halv åtta imorgon, - halv åtta, ropar jag, är det inte 9 som alla utställningar?! Betänk om inte CG kollat pappren och vi kommit till utställningen vid halv nio i morse? Say no more! Vi var i god tid och hade turen att regnet höll uppe från att vi gick med hundarna till utställningen, ställde ut och tills vi var klara med rasen, sen regnade det ända till grupperna och var sedan uppehåll!
 
Hur gick det då, jo 0850 var allt klart och Hjalmar vann, Raija kom 3a och Rakel blev oplacerade men fick reserv-certet. Nöjd - ja förstås!
 
Så var det dags för grupptävlingarna och ni som någon gång vunnit en grupp vet precis känslan. Hjalmar och Cg är ett snyggt ekipage. Hjalmar går in med CG och inte tvärtom. Vi har haft en sådan hund förut - Bombax Black Ribbon! De handlar sig själva - och handlern.
 
Nu nöjdar vi med stora bokstäver. Ingen placering i BIS:et men vem vet, endera dagen...
 
Landat i Arvidsjaur, ätit, rastat, myst, slagit mygg, ja ni vet, en riktigt härlig sommarkväll i Norrland 💛
 

Hjalmar Bäst i rasen och till höger bästa tik - Merkulis är uppfödare. Minns inte namnet nu.
 

Och vinnare i grupp tre är borderterriern - för en belgisk domare som sa - very impressive👌
 
>
Underbar midnattssol i Gällivare fick avsluta en härlig lördag.
 
 
Vägrenar...

Dessa underbara kör-så-fort-som-du-vill-men-passa-renarna-vägarna i Norr - helt fantastiska!
 

Härlig kvällspromenad till restaurangen på kvällen, trötta och förvirrade tog vi en omväg dit men en genväg hem trots allt 😏
 

Supergott att äta ute ikväll!
 

Rakel på bushumör ikväll! Lite sol och lite mat gör Rakel lycklig och glad!
 

Slår på min inbyggda natur-GPS och säger till CG, jag går kvällspromenaden åt det hållet och visst, här låg en vacker liten sjö med strålande kvällssol som glittrade. En härlig avslutning på kvällen.
 

Härlig hälsning från våra hundvakter! Här myser Eddih med Terje efter en hel dag med lek och bus! Även tant Embla myser livet med halvbrorsan Rosso!!! 💕