► Min blogg och jag ◄

Jag har gått och grunnat ett par dagar nu och intensivt idag faktiskt, hur jag ska skriva i min blogg framöver, eller om jag ska pausa från bloggen ett tag. Min blogg har på ett sätt en ganska ytlig prägel. Jag berättar sällan om tråkigheter eller vardagliga saker som gör en ledsen, nej jag har bestämt att min blogg ska präglas av positiva berättelser och det gör den för det mesta. Men ikväll ska jag göra ett litet undantag. Men innan dess...
 
Så började Mimmi krystvärka strax före kl. 24:00 inatt och jag förstod då att nattsömnen var i fara. Första valpen kom tio i tolv och sen pluttade hon ur sig fem till utan några som helst problem. Så himla duktig mamma hon är, och så lycklig! Hon donar och pysslar och grejar med de små och har lite sjåigt att få ihop högen intill sig. Men om man travar dem på varandra så går det lite lättare ♥ Fem hanar såg först dagens ljud och när det hela avslutades med en fin liten blå tik så bestämde jag att hon skulle bli kvar i kenneln på något sätt. Men j-ar vilket humör hon hade när hon kom ut. Det tog mig nästan en timme att få henne nöjd. Det var ju fullt vid tuttarna när hon kom, gillades inte. Det blir nog en rolig tjej det där, precis som Mimmi.
 
Alla inblandade mår alltså jättebra och halv åtta kunde jag somna en stund innan spårekipagen kom på besök. Det var nämligen sista chansen innan resan så jag hade inte hjärta av avboka. Men hade valpningen inte varit klar ja då hade man ju inget val!
 
Så nu är det snart fredagkväll och jag känner ungefär som Askungen "Vad är en bal på slottet". Jag hade sett framemot den här helgen så himla länge (obligatorisk domarkonferens och jag är antagligen den enda som inte är där), att få träffa alla preppar igen för första gången sen vi gick ut förra året. Och så smsar vår hundvakt och ändrar förutsättningarn ganska sent igår kväll så att det fanns risk för oro i huset och därmed oro för Mimmi och valparna. Så jag blev hemma, utan några val alls. Att hitta en hundvakt från ena dagen till den andra med en nyfödd valpkull var naturligtvis dömt att misslyckas. Jaja, jag kan titta på TV och kanske se någon inspelad film, koll Uggla på lördag och ja, vad är en bal på slottet ?
 
Om någon känner sig manad att komma hit och hjälpa mig med mina hundar i helgen, bara skicka ett mail till bombax@bombax.nu!
 
 
Mimmi har snyggt och prydligt staplat sina valpar i en hög så hon når alla med sina omsorger ♥