🌔 På tur i norr...🌛

Jaha, då har vi kickat igång veckan i norr. Sitter just nu vid Gudruns köksbord och bloggar. Klockan är strax tio och jag ska bädda och varva ner alldeles strax, men inte riktigt än. Jag har mentalt laddad om från det ena till det andra. Gått igenom kursinnehåll och kursplan och planerat veckan utifrån det. Åker strax före sju imorgon eftersom det kunde vara lite halka på vägen upp. Tar dryga timmen, klockan står på ringning vid sex. Rena rama sovmorgonen.
 
Dagen startade i lugnt mak i ett riktigt gråtrist Skuttunge. Himlen var kompakt av mörka moln och det blev lite regn på vår promenad. Inte så kul för Tuvas päls. Vi kröp in i värmen och förberedde resan norröver genom att packa och pyssla och planera... Gudrun hade varit hos barnbarnen i Stockholm så jag hämtade upp henne på stationen i Uppsala för vidare tur mot Hudiksvall. Det gick bra och resan till Hudiksvall fortlöpte utan några konstigheter. 
 
Vi kom fram i god tid och kunde hämta upp Nike och "slänga ihop" en omelett till kvällsmat. Supergott och matigt. Ett glas gott rött blev det därtill. Supergott det också. En trevlig kväll med andra ord. Det brukar vara det när jag är häruppe.
 
Nu ser vi framemot en annorlunda och spännande vecka. Så lev väl, lev landet runt...
 
Idag kom det en söt hälsning från lilla Ebba, Bombax Harmony...