🌻🌴 Från delar till helheter... ett med naturen...🌱🌷

Idag blev det en märklig dag på ett sätt. Vi vaknade med tuppen och packade oss iväg till vår hemmautställning i Österby. Det var strålande sol men regn lovades på eftermiddagen. Ibland är utställningen sekundär och det sociala runt ringen primärt. Så var det idag då resultaten inte var de allra bästa men stämningen runt ringen god. När vi väl kom hem igen började det faktiskt regna. Men vi trotsade regnet och gick ändå med hundarna vilket betydde att Tuva blev svart av smuts efter Zlatans framfarter på leråkern och på hennes rygg.
 
Det förstås ett bad när vi kom hem. Det blir lite tätt nu för hon ska bada på fredag igen när vi ger oss iväg till årets border. Men men allt går.
 
Så ger jag mig då ut för att lägga spår i regnet, klär på mig en fleece och sen kennelklubbsjackan med kapuschong men se det var ju ingen bra lösning för nu var det ju det nyaste spåret som skulle blodas och jag är inte särskilt hemma i det ännu. Då måste jag ändra mode så jag blir ett med naturen, vän med underlaget, bekant med björkarna, släkt med trädfällen, bästis med djurstigarna, syster med stubbarna, ja, delarna bildar helheten som smälter samman med min kropp så jag kan läsa och förhålla mig och spåret och naturen i en perfekt kombination. Ett med naturen. Oavsett regnet är jag fullständigt i mitt esse 😊.
 
Nu kan jag dra en lättnadens suck för dagsverket är slut och jag laddar om till mitt kulturella mode då jag ska ha en fantastisk dag i Hudiksvall imorgon på teater. Mer om det, kanske inte imorgon, men på måndag!
 
Lev väl, lev ett med naturen...
 
Aska är hemma och huset är fullt med småbitar efter "döda" pipleksaker :-)
 
 En drar framåt, en bakåt, en får vi släpa fram, en är borta och en har spel... Cirkus Bombax har öppnat igen...