🎆 Sista april 2013 🎆

Denna, för Uppsala märkvärdiga dag, passerade för oss nästan obemärkt förbi. Vädret var växlande soligt, blåsigt och kantades med en och en annan hagelskur.
 
Tekniken har i stort fungerat idag, bara telefonen lade av en sväng men efter supportsamtal gick den igång igen. Skogen har dock skött sig utan överraskningar idag och i övrigt har diskmaskin och tvättmaskin fungerat. Puh, men börjar uppskatta saker som fungerar helt plötsligt. 😏
 
Nåväl, vi åkte varken forsränning eller sprang i någon annan backe än vår egen. Kvällspromenaden blev dock lite annorlunda då både Zirhie och Eddih inbjöd sig själva till grannens grillparty. Grannen var inte lika upprymd. Men nu är alla samlade och nöjda. Det bästa med att vakna en dag som denna är att veta att man kan ta det lugnt och verkligen leva "off" ja eller "on" vilket man nu föredrar.
 
Allt väl i Skuttungeskogarna, nu laddar vi mot nästa månad och ytterligare spännande händelser. Trevlig Valborg till er alla! 🎓  💑 💐 🎶 (min nya dator gör att jag kan infoga en rad olika smileys i bloggen, kul!)
 

Huvudstadsbordern ska det stå! Hoppas ni kan komma!

Fin bukett från Jälla i lördags! Se fjärilen.
 

Finväder!
 

Näst sista natten med gänget. Nu flyttar Terje "hem" på torsdag  💕
 
 

Det är så att blåsipporna ruggar i blåsten ⛅