🌔 Hur klarar ni höstmörkret? 🌔

För idag har det väl knappast varit ljust? För min del handlar det mycket om att hitta små kvalitetsstunder i  mörkret. Förstås är hundarna livskvalitet och många skratt. Det är obetalbart att se Tuva ha spel i skogen eller Zirhie rejsa på parketten.
 
Mindre kul kanske att Raija mår som en prinsessa och idag jagade grannens katt upp i ett träd och inte ville komma på inkallning. Löp och skendräktighet är över och Raija sig lik 😊. Hon har en nära släkting i valplådan. Också något att glädjas åt. Vilket humör hon har Blåzza! Ger sig inte. När de andra sover ska hon vara med och busa med Tuva på andra sidan staketet. Nu hänger det fyra valpar i mina tår. De har ikväll för första gången fått lämna hagen och upptäcka köket. Det var kul det.
 
Ja, små ljuspunkter får man försöka hitta när mörkret blir som svartast och ännu är det några veckor dit. Tack och lov för våra fyrbenta vänner som lyser guldgult i höstmörker och ruggtider.
 
Hösten är en bra tid för mig annars. Vaknar tidigt pga. vintertiden och får en massa gjort. Idag har varit en sådan dag. Efter träningen återupptog jag jobbet igen men vid sju tyckte jag nog att jag skulle ge upp. Hjärnan kokar ibland och behöver svalka lite. En bra film på TV är både underhållande och avslappnande!
 
Ha en härlig torsdagkväll kära vänner!
 

Jodå, tekniken fungerade nästan perfekt igår när vi kopplade upp datorn mot TVn, tyvärr fick vi ta gammeldatorn eftersom kablarna inte passade med nya, lite segare, men helt ok. Nu har vi äntligen sett avsnitt 6 av Bron. Bra serie, bra skådisar.
 
 
Vad är det för tok som har kommit in i min korg? Tuva fundersam när Cullen intar hela köket