😄 Ett gott skratt förlänger livet...😄

och vill ni ha det kan ni gå och se Hundraåringen. Det var länge sen jag skrattade så gott som jag gjorde idag. En helt underbar film - helt i min smak.
 
Vi hade inget planerat idag eller ikväll så vi tyckte ett biobesök kunde passa. När jag inte fick biljetter häromdagen så valde jag nyårsafton istället, vilket många fler hade gjort. Salongen var fullbokad.
 
Efter filmen hann vi precis handla nyårsmaten innan affärerna stängde vid sex. Det blir hummer och hummerpaté, en god Brie med marmelad. Till det ett gott rött till CG och ett gott vitt till mig.
 
Vi har även inhandlat en liten champagne och firat vårt år 2013. I år är det exakt 25 år sedan vi träffades och förlovade oss. Jag har fyllt jämt. Jag har också blivit av med massa andra tråkigheter i år. Vi har haft framgångar som varit över förväntan. Ja ett år att verkligen vara glada och nöjda med.
 
Men visst har det varit dalgångar också, så är det väl alltid i alla människors liv, men som ni vet har jag valt att inte skriva så mycket tråkigheter i bloggen. Jag tror ingen är så intresserad av det. Det skulle ta alldeles för mycket plats att skriva om årets höjdpunkter. Så därför gör jag bara en kort sammanfattning:
 
- Hjalmars fantastiska år med fem utställning, fyra Bäst i Rasen, en gruppvinst och en grupp-4 på Stora Stockholm, dessa få besök i ringen ledde till en tredje placering bland de vinstrikaste i år
- Det underbara vädret, ännu har jag svårt att smälta att vi fick en så fin sommar, härlig höst och perfekt (för mig) vinter - även om jag gärna ser mina tomtar i några cm snö
- Certen, sex hundar från Bombax har erövrat cert i år. Det är vi ensamma om i rasen, särskilt när det är sex olika hundar
- Qullen som genom Quilas BIR i Svenstavik skriver svensk historia med 4 BIR-vinnande syskon
- Och festen, den som går till historien som en fest jag inte vågat drömma om, den tog slut alldeles för fort. Önskar jag kunde göra om den ännu en gång...
 
Ett riktigt gott slut önskar jag er alla och ett gott nytt 2014!
 

Bombax Qubec, Hjalmar, BIG-4 på Stora Stockholm...
 
 Vackert väder 2013 snålades det inte på... varken på sommaren, hösten eller vintern..
 

Åtta cert med sex olika hundar i sex olika kombinationer bådar gott för framtiden hos kenneln. Här en fin bild på Quila, den fjärde ur Qullen som vinner BIR:
 

Syrran och brorsan i samspråk på min härliga fest...
Pappa dricker upp sista whiskyn...(skämt åsido)
 

Och jag får massor av presenter och en av de allra bästa var....
 
Tuva... husets lilla clown och maskot... och familjens ständiga källa till skratt...