En konstig måndag

Som trots allt började med strålande solsken och tio grader kom termometern upp till idag. Helt fantastiskt - det är ju sista oktober idag! Se vilken strålande morgon!Idag har jag suttit och kämpat på med texterna som peddagruppen ska arbeta med i Högbo den 16 december. Det känns jättebra och det börjar verkligen likna ett gävleanpassat program. Även om jag inte fortsätter att arbeta övergripande med pedagogiska frågor anser jag att jag vill ha en tillräckligt färdig text för remissomgång innan jag slutar i så fall. Den texten är nu på god väg!

Lite hundar och valpar var det mellan varven också. En hantverkare var här och tittade på kylskåpet som gått sönder, slang ska beställas, komma hem och sättas på plats. Så får vi väl se om vi får ismaskinen att fungera igen. Västvärldsproblem - eller hur!

Ett annat Västvärldsproblem är att min IPhone 4s tog slut innan jag fick ngn, skit också. Vem är det som bestämmer sånt. När kommer den då? - Tyvärr kan vi inte svara på det. Blev galen när jag såg vännerna på fejjan sitta och checka in med sina nya IPhone *avis* och *förb...* på företaget!

Var in på ett ödesmättat möte vid Uppsala universitet. Har haft en oroande känsla i magen hela dagen men mötet avlöpte över all förväntan. Eller inte. Det visar sig i det kommande. Jag är glad att det är gjort ändå. Ibland måste man lida för att det ska bli lite bättre på andra sidan. ♥

Nu har jag handlat för sista gången på nya Coop i Stenhagen:
- Hej, har ni färdiga sallader?
- Nej, det tror jag inte. Vi kan gå bort och titta här. Nej, här finns inga, vi brukar inte ha sallader - så mycket, ibland kanske.

Grillad kyckling - slut.

ICA Maxi, flera sallader att välja på, gott om grillat också. Say no more!

Hemma i fridens timme. CG är på väg hem från Canada. Startar sin resa om några timmar och kommer hem 24 timmar senare. Drygt.

Pratat med Johanna i telefon och vi är klokast i världen! Men vi kan inte lösa några världsproblem. Shit också!

Ett snabbt samtal med pappa då hans andra telefon ringer. Långa samtal med arbetskamrater om visioner och målbilder. I have a dream...

Tack för idag, slut för idag!


Och helt bekymmersfira växer de och frodas - V-ärldens V-ackraste V-alpar. Just precis - V-kullen ♥