👯 Semester - äntligen 👧

Redan vid sju var vi igång. Kändes konstigt med bara en hund hemma. Zirhie ville gå ut redan halv fem så jag öppnade dörren på baksidan och låter den stå öppen. Nästa gång jag vaknade var hon i sängen igen.
 
Jobbet hemma varvades idag med både packning och rensning av sovrummet. Enkelt var det inte att ta ut sängen ur sovrummet, dvs. vi försökte inte ens. Tog ur madrasserna och ställde den på högkant och hoppas att det kan gå ändå att lägga nytt golv medans vi är borta 🔨🔧🔫
 
Sen var jag till Saab och fick mig en åktur med en av verkmästarna. Det var en trevlig tur och vi "kom varandra in på livet". Vilken annorlunda upplevelse. Det här skulle firman satsa oftare på. Ett stort kvalitetslyft har de gjort. Så fick han då känna att Saaben "vandrar" i högre hastigheter. Jodå, han fick nog erkänna att jag hade rätt. Bilen blir kvar där under semestern.
 
Passade på att träna en sväng före resan men knäet pajade i tisdags vid dubbelträningen så det gick inte helt optimalt kan jag säga.
 
Så småningom var det dags att åka och lämna Zirhie till våra förra gogrannar. E erbjöd sig att passa en hund vid "grannmiddagen" i mitten av april. Så nu var vi ju där. Vilken underbar lägenhet de köpt. Två uteplatser, högt till tak och mycket ljus. Perfekt med en plexiskiva på uteplatsen i fram - där spanade Zirhie hela tiden när vi drack kaffe och språkade. Sen gick vi mot dörren och Zirhie bevärdigade oss inte med en blick ens. Dessa otrogna varelser! 😊😊😊
 
Och varför umgicks vi inte mer när vi bodde grannar? Vi har ju massor att prata om! Vi bodde för nära säger CG. Ja, kanske är det så enkelt.
 
Nu ätit lite lätt mat och checkat in oss på Ibis på Arlanda. Inte vårt "vanliga" Arlandahotell dock (som var fullt). Men vi är här och imorgon går vi upp långt före fem på morgonen. 
 
Ha en skön vecka vänner 💕💕💕 Häng gärna med till Kreta
 

Att renovera och allt stök som blir därav  - klart ett västerländskt problem, eller hur?
 

Men varför bry sig om det, nu när semesterveckan har börjat!