😘 En händelserik avslutning på april... 🐕

Kungen fyller ju 75 år idag inte minst - samtidigt som en av mina gamla vänner fyller och jag kan återigen konstatera att tiden går i rasande fart, för jag skulle gissa att hon fyllde 50 men hon fyller 67... vart tog de åren vägen?
 
Dagen startade i ett lugnare tempo. Småpyssel i inboxen, kallande till möten och ja-tackning till andra möten, det blev sedan full fart mellan frukost och promenaden på förmddagen. Ett ovanligt trevligt aprilväder var det dessutom idag, så ett ovanligt besök på förmiddagen, en liten Rufus kommer ut på gården och vi ska gissa vad vi ser, säger matte, vi tittar på varandra och fattar ingenting  - jo, ni ser en viltspårchampion, säger matte och då tystnar vi bägge, tappar hakan och fattar ingenting, hur gick det till?
 
Vi fattar fortfarande inte hur det gick till eftersom han gick anlaget "häromdagen"...   🎈😮🐕 En massa grattiskramar från stolta uppfödare till ett superduktigt ekipage!
 
På eftermiddagen kommer pappas gård ut till försäljning, läser ni bloggen nu kan ni kolla länken, läser ni den senare är det troligt att länken inte fungerar längre Charmig gård med sjökontakt utanför Möklinta - Lantbruk till salu - Västmanland - 88,7 ha - Ludvig & Co
 
Så otroligt fint det blev... 
 
Grattis fina Rufus och duktiga matte Kristina till ett viltspårchampionat på fyra "raka"... 🎈
 
Ida och Zirhie... 
 
Kvällspromenaden gick jag själv med hundarna och noterar att jag i princip är ensam i hela världen...