😘 Livet 2.0 😘

Nu Àr det dags igen, att uppdatera livet litegrand ... Vi pratar ofta om vad vi gjorde dÄ och hur och om, och nÀr bloggen ligger nere kan vi inte gÄ tillbaka och se hur det var. Minnen försvinner i strömmar av hÀndelser, vardag, jobb och allt annat som gör att tiden rinner i vÀg... nu Àr det över ett Är sedan jag tog en medveten paus frÄn livet 1.0.
 
Det blir inte lÀtt att sammanfatta 14 mÄnader som gÄtt. Var ska jag börja, kanske i orsaken till att jag valde att ta en paus, dvs. att Àlskade Zirhie lÀmnade jordelivet nyss fyllda 13 Är, ingen Älder för en borderterrier egentligen. Det kom som en chock och jag ska inte gÄ djupare in i det hÀr, men det Àr fortfarande vÀldigt tomt och ödsligt utan henne och hennes pÄhittigheter som dagligen lockade till skratt. 
 
Men livet gĂ„r vidare, vi har stĂ€llt ut och haft mycket roligt runt ringarna, ibland har det gĂ„tt bra och ibland mindre bra. Vi har firat födelsedagar och vi har rest. Vi har varit sjuka och sen friska igen och sĂ„ sjuka. Men vi har överlevt bĂ„de stormar och vĂ€rsta snön pĂ„ mĂ„nga mĂ„nga Ă„r. Jag har legat i diket en svĂ€ng som sĂ„ mĂ„nga andra efter vĂ€garna i Ă„r. Men nu Ă€r det vardag 2.0. Inte sĂ„ stora skillnader, spĂ„rkurserna rullar vidare och berikar livet, snö och hagel faller 21 april. vi har varit rökfria i 23 Ă„r idag... 💜 vi hörs igen 💜
 
Full pott, BIR och BIM för rasspecialisten Marie Carlsson, Bombax Taurus och Bombax Calima
 
MÄnga hÀrliga resor, hÀr en bild frÄn Stafford i England dÀr vi besökte TerrierutstÀllningen i april 2024.
 
 LÄngt till tak, myshörnor och mörkmurriga fÀrger, favoritpuben pÄ Vine hotell i Stafford. Veckorna innan var kollegan och jag i Skottland pÄ utbyte. SÄ trevligt och lÀrorikt. 
 
GlÀdjen i livet - lilla Zirhie, sÄ mÄnga hÀrliga minnen
MĂ„d Lagerqvist

Trevligt att fÄ lÀsa 2.0 . Ser fram emot nÀsta sida, kanske efter helgen dÄ vi ses