⌛ Tankar om allt... 🍂

Jag har precis avslutat sista mötet med jubileumskommittén inför sista helgen i oktober. Det Àr dags att fira BorderterriersÀllskapets 60Ärs-jubileum. Och det kÀnns som om vi hade hur mycket tid som helst inför sista helgen i oktober nÀr vi hade vÄrt första möte tidigt i vÄras, men jag inser nu att det endast Àr knappt tio dagar kvar! Men det mesta Àr klart, bara nÄgra detaljer nu sÄ Àr allt pÄ plats.
 
Jag var med pÄ 30-, 40- och 50-Ärsfirandet och det kÀnns hemtamt att fÄ vara med och arrangera Ànnu ett jubileum. TyvÀrr kan jag inte vara med pÄ middagen eller stanna över natten dÄ vi har valpar och de mÄste passas och tas omhand. De blir en vecka imorgon vÄra fyra smÄ underverk. 
 
Hursomhelst Àr det för mig ett viktigt uppdrag och en angelÀgen aktivitet, den att arbeta för föreningslivet. Jag vet att det blir allt svÄrare att fÄ mÄnniskor att arbeta utan ersÀttning, men det har varit en naturlig del av mitt liv, dvs. att vara aktiv föreningsmÀnniska. NÀr det gÀller hundintresset sÄ har grythundklubben och borderterriersÀllskapet varit de klubbar jag varit mest aktiv i, men sen har jag ocksÄ haft intressen i terrierklubben. 
 
Utanför hundvÀrlden var det frÀmst yrkeskvinnors klubb som jag var med och startade i Hudikvall för snart 30 Är sedan, dÀr blev jag Àven engagerad i klubben pÄ nationellt plan och minnena frÄn vÄra ÄrstrÀffar och aktiviteter dÀr bÀr jag med mig varmt i hjÀrtat. 
 
Nu har jag sagt ifrĂ„n mig det mesta. Sedan jag började jobba i Stockholm 2015 var det svĂ„rt att fĂ„ ihop jobb och föreningsliv, de lĂ„g sĂ€llan pĂ„ samma stĂ€lle đŸ€” resor omöjliggjorde att bĂ„de jobba och vara föreningsaktiv... att fĂ„ delta i jubileumskommittĂ©n Ă€r dĂ€rför ett litet russin för mig i föreningskakan... ser verkligen framemot nĂ€sta helg...  🍂🧡
 
Vilka fantastiska dagar oktober kan bjuda pÄ... vi njuter skog och mark... 
 
PĂ„ tur...
 
Allt ljus pĂ„ oss... 🧡💛