🧡 🧡

Nu Àr mitten av oktober passerad med lite rÄge, vart tog sommarmÄnaderna ivÀgen? Juni, juli och augusti flög verkligen sin vÀg och sÄ har det bara fortsatt. Dagarna rinner undan kan man sÀga sÄ Àven denna vecka, plötsligt Àr det onsdag den 19 oktober.
 
Jag har startat veckan med full fart, mĂ„ndagen i SBS-arbete, tisdagen i avslutande seminarium med en kurs i lĂ€rarutbildning, onsdagen i inlĂ€sningar och handledning av fantastiskt gulliga studenter som ocksĂ„ arbetar heltid som lĂ€rare. De skriver om det angelĂ€gna att vara nyanlĂ€nd till svensk skola - pĂ„ olika sĂ€tt, lĂ€rorikt och viktigt... đŸ€”
 
Imorgon och pÄ fredag kan jag Àntligen Àgna mig Ät viss forskningstid, det har inte varit sÄ mycket av den saken den hÀr hösten Ànnu. 
 
Snipp snapp snut, sĂ„ var dagen slut đŸ„°
 
HĂ€rliga höstpromenader hinner vi med 🧡🍁
 
KvÀllspromenad i solnedgÄng... 
 
Vacker kvÀll...
 
Och de underbara underverken, Zivhans fyra smĂ„ tjejer. Det Ă€r D-kullen, passar vĂ€l bra nĂ€r Zivhan sjĂ€lv heter Dalintober i stamtavlan... hĂ€r har de fĂ„tt varm kudde, dĂ„ kryper de upp och somnar gott... Den hĂ€r vĂ€rmekudden har lite valpflĂ€ckar... den har hĂ€ngt med ett tag och gĂ„r inte att tvĂ€tta... luktar kennel, luktar trygghet... 🧡💛