🌞 Vardagar i solsken och minusgrader... đŸŒ€

En hÀrlig men nÄgot kall onsdag blev det idag. Men det Àr lustigt det dÀr med kylan, för det var torr kyla idag och jag frös inte sÀrskilt mycket pÄ promenaden. Ibland Àr det rÄkallt ute fast det kanske Àr plusgrader till och med. SÄ vi njöt en hÀrlig promenad pÄ förmiddagen.
 
CG for till tandlÀkaren och sedan blev det en parning med vÄr guldklimp Zhimon hÀrhemma. En kennelÀgare som vi inte sett pÄ lÀnge. Hon fick vÀnta i hallmöblerna medan vi parade och nÀr det var klart fick hon sitta vid köksbordet pÄ behörigt avstÄnd. Det blev en superbra parning sÄ nu hoppas vi pÄ fler fina valpar.
 
Dagen fortsatte i rasande fart med det sedvanliga sysslor men ovanligt att inte vara i zoom. Det var först pÄ kvÀllen som jag gick in i ett spÀnnande zoommöte som handlade om samtalstyper kan man sÀga. Mycket nya tankar och intressanta diskussioner. 
 
Och pĂ„ eftermiddagen kom vĂ„ra duktiga hundtjejer och promenerade med flocken drygt mer Ă€n timmen. SĂ„ kvĂ€llen var lugn och skön i brasans ljus och hundarnas snarkande... 😘
 
Vilken strÄlande januaridag... 
 
Vackert i skogen idag...
 
Nybadade Tekla i vacker vit snö... 
 
Fina omgivningar och tomt pÄ folk och fÀ...