đŸ€” En lördag i biltrassel och minusgrader... đŸ€š

Hela dagens energi gick nÀstan Ät till att hantera allt biltrassel som vi rÄkat ut för den senaste veckan. Idag var det CGs bil som inte ville vara med. Vi skulle lÀmna tillbaka hyrbilen sÄ jag tog den och körde i förvÀg nÀr telefon ringde och CG berÀttade att hans bil inte startade.
 
SÄ gick den hÀr lördagen Ät till allt trassel runt det. Det gick inte att dra kablar frÄn hyrbilen till CGs bil eftersom det inte gick att köra intill eftersom CG parkerat vid garageuppfarten. Batteriladdarna fungerade inte heller eftersom de inte var uppladdade. Och nÀr vi försökte ladda den nya laddaren sÄ var det fel laddarkabel. Tillslut gav jag upp. Nu mÄste vi Àta, sa jag och sÄ lÀmnade vi CGs bil Ät sitt öde och Äkte ivÀg för att Àta en bit mat.
 
VÀl hemma igen sÄ hittade CG en korrekt laddare och medan han fixade med det sÄ tog jag flocken pÄ en mörkertur med pannlampa, vilket Tuva och Tekla Àlskar. De springer som galningar pÄ granntorpets tomt, dÀr Àr det stort och fint och man ser bra bÄde bakÄt och framÄt. De tar verkligen över hela Lundbo och försvinner sÄ smÄningom utom sikte eftersom det gÀrna tar vÀgen om carporten hem och dÀr var ju CG och donade, sÄ dÀr dröjde de sig kvar en stund... 
 
Sitter och planerar för vad vi ska hitta pÄ under Bombax 60-Ärs-jubileumsÄr. Hoppas vi kan ha vÄran Bombaxfest i Är, om inte i vÄr sÄ till hösten i alla fall. 
 
Idag kantades promenaderna av bÄde hÀstar och katter...
 
Och en och en annan strimma frÄn solnedgÄngen... 
 
Njutbart med ljus i sikte...