😊 En dag i favoritutbildningen... 👍

Rekryteringsutbildningen har blivit en av mina favoritutbildningar. För er som inte vet sÄ handlar den om att eventuellt bli en framtida skolledare, det Àr som en liten aperitif till Rektorsprogrammet. Alltid full av nyfikna, motiverade och kloka mÀnniskor, som i interaktion med oss lÀrare fÄr dagarna att flyga ivÀg.
 
Dagen idag var inget undantag, Àven om alla parallellprocesser möjligen kunde ha pÄverkat klockan i den bemÀrkelsen. Jag glÀds Ät att vi numer Àr flera lÀrare som leder programmet och jag behöver inte kÀnna mig ensam pÄ nÄgot sÀtt.
 
Karin och jag var i god tid för att besluta om coronaanpassningar, möbleringar och hur rörelserna i rummet skulle se ut. Jag hÀmtade handsprit. Check. Klockan halv nio var vi i princip klara med alla förberedelser och Karin inledde dagen galant.
 
Åter hemma igen satte jag mig en stund i förberedelser inför morgondagens förelĂ€sning som jag ska ha pĂ„ förmiddagen. Jag har haft den förut, men den behövde anpassas lite till vad som Ă€r angelĂ€get idag.
 
Men nu ska jag koppla ner och sÀnda en massa tacksamma tankar till vÀnner och tidigare kollegor och nuvarande med, för en massa trevligt snack idag!
 
En liten kul bild fĂ„r avsluta kvĂ€llens reflektioner. EfterfrĂ„gan pĂ„ viltspĂ„rkurserna börjar strömma in, men jag har inte börjat planera vĂ„ren Ă€nnu, först tĂ€nkte jag fira lite jul och umgĂ„s med tomtar och troll...  🎅đŸŒČ