😏 En lĂ„ng och trevlig resa till GrĂ€nna... 🌞

Det tog mig hela dagen idag att Ă„ka ner till GrĂ€nna för att döma Foxterrierspecialen. StrĂ€vhĂ„rsfoxarnas special. Eftersom vi inte fick ihop logistiken med utstĂ€llning i DrĂ€ngsmark pĂ„ lördagen med bedömning i GrĂ€nna pĂ„ söndagen sĂ„ blev jag kvar hemma natten till idag medan CG blev sen och tog paus för att sova i Örnsköldsvik. 
 
Det innebar att klockan ringde redan vid sex och att jag var ivÀg redan vid sju och faktiskt framme strax före kl.11. Men man vet ju inte sÄnt, det kan ju vara stopp och olyckor och annat som sinkar tid, eller bilar som gÄr sönder eller fÄr punktering. SÄ det var skönt att dra i handbromsen och sen ta en kopp kaffe, sÀtta sig in i deras regler, dagordning, priser och rosetter i lugn och ro innan bedömningen började. 
 
Det Àr ovanligt att fÄ gÄ igenom hela 19 foxterrier, nu för tiden Àr det 3 eller 4 stycken pÄ utstÀllningarna. SÄ det var extra roligt och mÄnga fina foxterrier fick jag hÀlsa pÄ idag och det blev ett fint raspar som stod i final med den hÀrliga tiken som vinnare. 
 
Jag var Ă„ter hemma igen runt Ă„tta sĂ„ det blev en lĂ„ng dag för min del, och 80 mil ska tillĂ€ggas... CG sover redan och jag Ă€r strax i detsamma... sov gott och tack och lov för dessa givande hundaktiviteter... tack för inbjudan... 😘
 
Ett fint raspar stod pÄ pallplats idag, men tiken drog det lÀngsta strÄet och vann BIS-finalen - grattis