😘 En hĂ€ndelserik avslutning pĂ„ april... 🐕

Kungen fyller ju 75 Är idag inte minst - samtidigt som en av mina gamla vÀnner fyller och jag kan Äterigen konstatera att tiden gÄr i rasande fart, för jag skulle gissa att hon fyllde 50 men hon fyller 67... vart tog de Ären vÀgen?
 
Dagen startade i ett lugnare tempo. SmÄpyssel i inboxen, kallande till möten och ja-tackning till andra möten, det blev sedan full fart mellan frukost och promenaden pÄ förmddagen. Ett ovanligt trevligt aprilvÀder var det dessutom idag, sÄ ett ovanligt besök pÄ förmiddagen, en liten Rufus kommer ut pÄ gÄrden och vi ska gissa vad vi ser, sÀger matte, vi tittar pÄ varandra och fattar ingenting  - jo, ni ser en viltspÄrchampion, sÀger matte och dÄ tystnar vi bÀgge, tappar hakan och fattar ingenting, hur gick det till?
 
Vi fattar fortfarande inte hur det gick till eftersom han gick anlaget "hĂ€romdagen"...   🎈😼🐕 En massa grattiskramar frĂ„n stolta uppfödare till ett superduktigt ekipage!
 
PÄ eftermiddagen kommer pappas gÄrd ut till försÀljning, lÀser ni bloggen nu kan ni kolla lÀnken, lÀser ni den senare Àr det troligt att lÀnken inte fungerar lÀngre Charmig gÄrd med sjökontakt utanför Möklinta - Lantbruk till salu - VÀstmanland - 88,7 ha - Ludvig & Co
 
SÄ otroligt fint det blev... 
 
Grattis fina Rufus och duktiga matte Kristina till ett viltspĂ„rchampionat pĂ„ fyra "raka"... 🎈
 
Ida och Zirhie... 
 
KvÀllspromenaden gick jag sjÀlv med hundarna och noterar att jag i princip Àr ensam i hela vÀrlden...