🙃 Coronaleverans... 😯

TÀnk sÄ lyckat det blev ÀndÄ, med leverans i Coronatider och med kennelklubbens rekommendationer och med vÀdret pÄ vÄr sida. Först ut var det vÄr kÀra gamla Ellen som tog sÄ vÀl hand om Ingo, Bombax Fitz Patrick, ett av vÄra slagskepp i mitten pÄ 1990-talet. 
 
SÄ himla extra kul att fÄ sÀlja fina Umbretto Eco till hennes familj! Det blev ett kÀrt Äterseende! Vi var förstÄs utomhus och höll avstÄnd.
 
Och sÄ fortsatte dagen, vi hade noga schemalagt hÀmtningarna sÄ ingen skulle stöta ihop med nÄgon annan och det fungerade hela vÀgen. Sist ut idag var lilla Vera som ska vara fodertik hos vÀnnen och tidigare fodervÀrden Frida i Söderala, nu Àven hos tre underbara döttrar. Första rapporten skvallrar redan om att de har funnit varandra. 
 
SĂ„ nu sover Agnes i fĂ„töljen hos husse, som en stock och inatt fĂ„r hon sova hos oss i sovrummet och matchas in i flocken resten av veckan tills Emma kommer och hĂ€mtar pĂ„ lördag. Det var bra att hon stannade nĂ„gra dagar extra sĂ„ slapp vi fĂ„ helt tomt pĂ„ underverk hĂ€r hemma đŸ€—
 
Jag sĂ€ger som jag brukar, bĂ€sta högar Ă€r valphögar... vilken trevlig kull đŸ„°