đŸ€— Borta bra och hemma bĂ€st... đŸŒč

IkvÀll blir det bara en kort och snabb blogg eftersom jag Àr alldeles för trött för att skriva ner tankar och reflektioner. Jag kom precis hem nÀr klockan Àr nÀrmare halv tio i stÀllet för att komma hem före kl Ätta, allt beroende pÄ tÄgkaoset som rÄder i landet och som aldrig verkar ta slut. Alldeles precis dÀrför bokade jag ett tidigare tÄg, det skulle avgÄ 15:34, strax efter tvÄ fick jag meddelande att det var fordonsfel. TvÄ timmar försenat skulle tÄget bli. Jag bokar snabbt om till Enköping i stÀllet och lyckas ta mig hem tvÄ timmar snabbare trots allt, men Àr ÀndÄ försenad.
 
TrÄkigt avslut pÄ en superdag och kvÀll, en superkvÀll med ungdomarna och en effektiv strukturdag med Inger med inslag av god mat och en massa reflektion och fenomenologiska utflykter i livet.
 
SÄ tack för mig, nu skulle jag önska att jag kunde sÀga som Alex, nu har jag Äkt tÄg klart...
 

Inger hittar en supermysig fiskrestaurang som bjuder en helt utsökt lunch med utsikt över Kungstorget, man kan tro att det Ă€r vĂ„r ute, men gĂ„r man ut sĂ„ inser man att det dröjer, det var verkligen isande kallt i Göteborg đŸ€
 
 
Â