đŸ¶ Med Collie i centrum...đŸ¶

Allt verkade vara pÄ plats idag. Solen strÄlade utanför fönstret nÀr jag vaknade imorse. Graderna kröp allt högre upp, jag hade gott om tid att njuta hotellfrukost med sista laddningen i standarden. Sen var det skönt att glida in pÄ brukshundklubben i Jönköping, dra i handbromsen och sen vara vid ringen i god tid.
 
SÄ fick jag Àntligen starta elevtjÀnstgöringen. Vilken himla lÀrorik dag det blev idag! Tusen tack! Endast den lÄnga - men vackra - resan hem kvar av dagen, tog en annan vÀg hem, med andra ord undvek jag Stockholm, dÀr Äker jag ju sÄ ofta ÀndÄ, valde StrÀngnÀs, Flen, Enköping, Uppsala och hem. Broöppning vid Hjulstabron. Det var lÀnge sen jag stannade för broöppning dÀr, kommer inte ens ihÄg nÀr det var, vet bara att vi hade husbilen full med hundar dÄ, pÄ vÀg till utstÀllning nÄgonstans...
 
Hursomhelst var det vÀldigt mycket "borta bra, men hemma bÀst-kÀnsla" att kliva in till Team Bombax ikvÀll. Lycklig och nöjd med ett jÀttefint omdöme frÄn domaren och rasspecialisten pÄ elevtjÀnstgöringen...
 
SÄ nu lever vi vÀl, vi lever med collie, bÄde kort- och lÄnghÄrig i centrum... och imorgon Àr det grabbarna guld som Àr i centrum bland annat, underbart!
 
En jÀttefin veteran blev bÀsta hane idag, nÀstan som 2016, dÄ en underbar veterantik vann alltsammans...
 

En mycket vacker tik blev bÀst i rasen...
 

En juniorhane blev bÀsta hanhundstvÄa med cert, sÄ superfin för sin unga Älder... har nog en fin framtid...
 
 En mycket bestÀmd veterandam, som bestÀmmer sjÀlv hur saker och ting ska göras, hur man bestÀmmer sig för att gÄ och stÄ... vilken personlighet!
 

Harvey Àr pÄ kollo i Skuttunge hos mamma BlÄzza, kanske husse tar farvÀl med lite "snack" och kÀrlek... fin bild Àr det i alla fall, tack Mats för att jag fÄr "sno" alla era fina bilder och rapporter... hoppas ni har en fin resa!
Â