đŸŸ Efterdyningar och föraningar...đŸŸ

KÀnslan efter torsdagens hÀrliga bravader sitter i. DÀrför var det lÀgligt med en slippardag idag vilket betyder att man slipper göra nÄgot alls. Och det gjorde vi, inget alls vill sÀga. Efter det fortsatte vi att göra inget alls och dÀremellan var vi ute pÄ promenad. DÀr mötte vi en Wachtelhund och en granne som var ute och spÄrade. Det förklarade snitslarna som jag inte kÀnt igen i skogen. Han hade tvÄ fasta spÄr dÀr sa han - har du ocksÄ fasta spÄr? Ja, faktiskt tvÄ stycken. Men dÄ flyttar jag pÄ mina sÄ fÄr du ha dina helt för dig sjÀlv. Men hur snÀllt som helst! Det vÀrmde. NÀr slipparpassen var över var det dags att packa husbilen och bege sig mot Norrköping.
 
Det Àr alltid ett pyssel med att packa husbilen, sÀrskilt nÀr man Àr sjÀlv. CG Àr ju i Drammen i Norge och dömer sÄ nÄgon hjÀlp hade jag inte och vanligtvis behöver jag inte det heller. Jag bÄde packar in och backar ut utan nÄgra problem. SÄ börjar jag med mina egna klÀder som jag ska ha. Jag har alltid en massa olika kombinationer beroende pÄ vÀder och humör. Sen toalettsaker, en tandborste Àr alltid bra att ha med likvÀl som medicinerna som skall tas. Sedan fortsÀtter jag med hundgrejerna som mat, godis, hundpapper och annat. Och slutligen mat till mig sjÀlv och Àven vatten denna gÄng eftersom vattenpumpen inte fungerar. Check! Bara elkabeln kvar sedan fÀrdiga för avfÀrd. Men dÀr tog det stopp. Det fanns inte en chans att jag fick ur elkabeln ur husbilen, den satt som berget.
 
Tack och lov hörde jag nÀrmsta grannen var ute och höll pÄ med nÄgot sÄ jag gick dit och frÄgade om han kunde hjÀlpa mig och se det klart han kunde - inte nog med att han hjÀlpte mig att ta ur kabeln, han gick hem och hÀmtade fett och smorde in den och sen erbjöd han sig att hjÀlpa oss om vi hade problem med mekanik eller annat eftersom han arbetat som mekaniker i mÄnga Är. VÀrldens goaste kille har vi fÄtt som granne. Och det hade vi inte en aning om! Vilken himla tur att kabeln fastnade i husbilen idag annars hade jag aldrig fÄtt veta!
 
SÄ mot Norrköping! Det enda jag behövde göra pÄ vÀgen var att Äka om GrÀnby och köpa ny laddare för min hade gÄtt sönder. Surt eftersom jag startar igÄng min ny IPhone 5s till veckan.
 
Nu har vi Ă€tit och gĂ„tt lĂ„ngt och lugnet lĂ€gger sig över Himmelstalunds camping. Jag har fĂ„tt en superplats men det lutar lite sĂ„ jag fĂ„r sova med huvudet upp och fötterna ner helt enkelt. 😊
 
SÄ i efterdyningarna av Bombaxdagen sÄ laddar vi med lite föraningar inför utstÀllningen imorgon! Ha en skön lördag, ska vi ha! Hade ett hÀrligt samtal med Àlskade syster yster ocksÄ. Guld vÀrt Kram!
 
En helt fantastisk bild pĂ„ mamma Maja - Bombax Copy-Cat. En hund av sĂ€rskild betydelse mellan dĂ„tid och framtid. Är en lĂ€nk i vĂ„r gamla gamla tiklinje frĂ„n tidernas begynnelse till att vara mor till Q-barnen med Qrius, Qubec, Qhasper och Quila i spetsen men ocksĂ„ Nappe vĂ„r hĂ€rliga jaktchampion Bombax Napoleon. Nu Ă€ven farmor till fina Z-kullen bland annat till Zulthan - Bombaxdagens BEST IN SHOW! Kolla sĂ„ lika...
 
 Sonen Hjalmar... Äpplet faller inte lĂ„ngt frĂ„n trĂ€det...
 Hjalmar i rörelse - han Àr en sÄn dÀr hÀrlig hund som visar sig sjÀlv...
 
 Vad skall det mÄnne bli med dessa fina bröder i Z-kullen, Zune i stilstudie... Nu förstÄr sÀkert vÀrdet av en proffsfotograf pÄ plats...
 
 Zirhie, det Àr frukost nu!!!
 
 NorrköpingsutstÀllningen tillhör en av vÄra absoluta favoriter. Underbar camping och underbara omgivningar...
 KvÀllspromenad i Himmelstalund....
 
Â