đŸ± Kattjakt pĂ„ schemat idag đŸ±

Det lÄg en stor katt i kanten vid torpet och blÀngde pÄ oss nÀr vi nÀrmade oss. Det tog ett bra tag innan Zirhie upptÀckte den, men sen blev det full fart och Tuva efter. Ecco stannar Àn sÄ lÀnge med oss. Vi knatade vidare och Zirhie anslöt efter ett kort tag.
 
Vi passerar nÄgra stugor pÄ dagsturerna, den första har vi döpt till plommontorpet eftersom det bjuder fantastiska plommon vissa Är, tyvÀrr inte alla Är. Efter plommontorpet kommer vi till ödetorpet som inte Àr öde lÀngre. Men nÀr vi flyttade hit hade det stÄtt tomt i över 30 Är. För nÄgra Är sedan köpte en nÀrliggande gÄrd upp ödetorpet och nu har de gjort det till en jaktstuga istÀllet.
 
SÄ slutligen passar vi sommarstugorna, som vi sÀger, de Àr relativt nya i förhÄllande till torpen. Det Àr en familj med sin dotter som har varsin stuga, dvs. mamma och pappa har en och dottern en stuga. De har byggt dessa sjÀlva. DÀr gÄr vi förbi ocksÄ i princip varje dag. Idag upptÀckte Zirhie nÄgot under en av stugorna, vi stannade inte kvar och tittade vad det kunde vara. Men roligt hade hon. Och hon blev lite senare Àn oss hem.
 
Mycket jobb idag, en lagom kicka-igÄng-mÄndag med vÀrldens bÀsta pass som avslutning. Kylslaget har det varit idag. Som om vÄrvÀrmen kom av sig lite. Lev vÀl kÀra blogglÀsare. Imorgon ska jag besöka fina familjen (det Àr Johanna, Elis, Alex och Tobias) och pÄ onsdag ska jag till Hudiksvall för att göra Ànnu en livsberÀttelseintervju.
 
 
Tuva tar paus...
 ...och undrar förstÄs vad Zirhie skÀller pÄ...
Kristina

Lite kurs hur jag skall fÄ till bloggen sÄ den ser lite roligare ut, kan man fÄ det hos dig Monica?? Och lÀra mig hur bildtexterna kommer pÄ plats?
Ha en fortsatt skön kvÀll. BlÄzza och jag skall kolla deckare innan vi kvÀllskissar och kryper i sÀng