😹😖 Liv och o-liv 😐😍

En dag med blandade kÀnslor. Började med att trÀffa en riktigt efterlÀngtad gammal (inte i Älder men) vÀn som vi inte trÀffat pÄ 15!!! Är. Var nog vÄr första hundvakt om jag inte minns fel, i NÀsviken. Helt otroligt vilka band man knyter till mÀnniskor trots att det gÄr eoner mellan mötena. Jag har en massa tankar om det och laddar för en blogg om relationer endera dagen. Men jag mÄste fÄ ladda lite till. Tuva och Zirhie var redo för en helg i HÀlsingland, men vi ville prata mycket mer Henrik och vi, kÀndes det som... Tiden gÄr fort nÀr man myser...
 
IgĂ„r ringde ett av mina nĂ€rmsta ❀ Johanna (som jag gĂ„tt och tĂ€nkt pĂ„ flera dar) och undrade om jag kunde komma förbi som idag. Jag Ă€r varmt engagerad i mina "barnbarn" och vill umgĂ„s all möjlig tid, sĂ„ det passade utmĂ€rkt. Alex hade feber med Tobias var pigg och glad som alltid. Vi gjorde alla de dĂ€r gos-grejerna och stĂ„-ut-med-feber-grejerna som man kan tĂ€nka. Typ allt man kan komma pĂ„. Riktigt kĂ€rlekstankad nĂ€r man rullar hemĂ„t med goa Saaben.
 
SĂ„ vad kom jag hem till? Ett hus utan CG och utan hundar... Obeskrivligt. O-liv. Om dagen med Alex och Tobbe var liv sĂ„ var hemkomsten O-liv. Dött. Öde. Tyst.
 
Nej, sÄ vill inte jag ha det mer Àn nÄn enstaka dag. Tur att vi reser norröver imorgon och njuter JÀmtland nÄgra dagar.
 
Nu fÄr det vara nog för ikvÀll. Tack för att ni orkade titta in i mitt cyberhem i vÀrmen. Njut den fantastiska sommaren 2014! Kram!
 
Nej, jag kan ju inte lĂ„ta bli att publicera denna fina bild pĂ„ Rosso. B. Pavarotti. Det Ă€r ett verk av Petra och Trude. Vi Ă„kte pĂ„ utstĂ€llning "nĂ„gonstans" och Trude och Petra var hundvakter. NĂ€r vi kommer hem sĂ€ger Petra - vi har tagit ett bra kort pĂ„ Rosso. Ok, sĂ€ger jag, med all skepsis i rösten eftersom han inte gick att fotografera av nĂ„gon anledning. Han stod aldrig fint. Och döm om min förvĂ„ning nĂ€r de visar detta finfina kort pĂ„ en av kennelns STORSTORA personligheter och stoltheter genom tiderna. Tusen tack Petra och Trude för era fotoinsatser pĂ„ den tiden. Rosso och Embla kommer alltid att vara vĂ„rt fokus i kenneln oavsett hur gamla de blir ❀❀❀
 
Heads inside out - ett av kennelns varumÀrken... Underbara Rosso...