đŸ¶ Bombax Ecco, Zigge och Stella đŸ¶

Oj vilken puls det blev hĂ€rhemma plötsligt. HĂ€rligt. Liv i huset pĂ„ alla plan. Rakel och lilla Ecco som hennes hanvalp ska heta, mĂ„r kanoners, ser ut som om han blir blĂ„ dessutom. Aj, aj, sa jag till maken, dĂ„ fĂ„r vi fyra blĂ„ hĂ€rhemma, det mĂ„ste vi ju vĂ€ga upp med lite vitt, fĂ„r allt bestĂ€lla nĂ„gra BF till tror jag 😉!
 
Jag drog till skogs med de vuxna. Det var oroligt hÀrhemma sÄ jag gick i olika omgÄngar. CG var till VÀsterÄs och hÀmtade Zigge och Stella och en superfin valphage (tusen, tusen tack Anette) som vi dock inte alldeles enkelt monterade. Lite mat, vatten, tuggpinnar och leksaker sÄ somnade de om tÀtt intill varandra. Skön vÀrme i huset. Ingen behöver frysa.
 
Lite pip var det dock hÀr och dÀr innan lugnet inföll och det har det gjort nu. Rakel har massor med mjölk till Ecco och han njuter livet. Zigge och Stella ska fÄ en omgÄng till innan natten. Nu blir det mat för oss tvÄ-benta och lite slötitt pÄ TVn.
 
Imorgon ska vi pÄ en superintressant förelÀsning som terrierklubben ordnar. Vi Äker vid ett-draget sÄ vi hinner pyssla om allt smÄtt hÀrhemma!
 
Lev vÀl och ha en fantastiskt fin helg!!! Det ska jag ha, trots snön som vrÀker ner utanför fönstret just nu!
 

En vacker gosse som redan har fÄtt sitt namn - Ecco, njuter livet utan konkurrens om maten.
 
Anette H.

Vad i allsin dar fick ni problem med monteringen, den Àr ju hur enkel som helst, hoppas den kommer vÀl till pass. Kram

Kristina

VrÀker snön ner hos dig? Det Àr vÀl för att du bor lÀngre norr ut. En sÄn liten goding mamma Rakel har fÄtt.