🌌 Sista dagen i februari 2014 🌌

Maria-dagen Ă€r det idag sĂ„ grattis till alla Marior! HĂ€r var vi uppe före tuppen igen, jag fick vĂ€cka honom för att han skulle göra sitt jobb! 😉! Men det Ă€r nĂ€stan sĂ„ man tror att man försovit sig nĂ€r det börjar ljusna sĂ„dĂ€r dags pĂ„ morgonen. Men det Ă€r ljust snart vid halv sex. Och dĂ„ blir det mycket lĂ€ttare att gĂ„ upp pĂ„ morgonen.
 
Fint körvÀder bÄde upp och ner frÄn GÀvle och en trevlig kurs pÄ förmiddagen, skrivarjobb pÄ eftermiddagen. En pysseldag för CG som lÀmnat Rakel och Ecco hos Schelinarna i Iggesund och sen fortsatte till JÀttendal och proffstrimmaren Trude som gjorde "det sista" pÄ Hjalmar inför resan.
 
NÀr han vÀl kom hem sa Zirhie att hon nog kunde tÀnka sig att ha lite lattjo lajban sÄ det var bara att sÀtta henne i hall/sovrumsdelen sÄ lÀnge. PÄ mÄndag blir det lugnare dock!
 
Nu Àr kvÀllen sen igen och vi har inte hunnit Àta. Men vi har lyxmat ikvÀll, det blir Hummersoppa med Cognac. Det Àr ju fredagsmys vetja.
 

IkvĂ€ll blir det en hĂ€rlig bild frĂ„n en hĂ„rd vinter i NĂ€sviken nĂ€r Julhia var liten. I Ă„r fyller J-kullen 11 Ă„r. Som sagt, det Ă€r otroligt vad tiden gĂ„r. Julhia har ju en ung slĂ€kting i valplĂ„dan nĂ€mligen ett barnbarnsbarn. Och inte hann jag foto honom i veckan heller. Vi hoppas att det blir lite foton sĂ„ smĂ„ningom i alla fall! Lev vĂ€l och ha en fin helg kĂ€ra blogglĂ€sare ❀