▲ En annorlunda sommar ▼

Ja, det ser helt klart ut att bli en helt annorlunda sommar i många bemärkelser, men kanske framför allt när det gäller att ta hand om saker som av olika anledningar eftersatts. Någon sa en gång till mig när jag klagade över något att var sak har sin tid, men att om man retar sig för mycket på något så ska man bara göra helt enkelt och inte tänka ☺ klokt. Idag har vi inte gjort annat - vi har gjort "göra helt enkelt" och fått en rad saker på den där berömda listan att strykas. Framför allt har våra govalpar fått ett eget hem och kunnat flytta från den trånga ettan till 3 rok. Det behövdes sa de, men flytten kostade på och de sov mest hela dagen.
 
På köpet RÖJDE vi sovrummet, dammsög och tvättade sängen (det har jag aldrig gjort förut i hela mitt liv - men det kanske man ska då och då), lade golvet i blöt, tvättade väggar, tog ut alla möbler, nästan som att flyttstäda... När det är dags att lägga sig känner vi knappt igen oss ♥ Jag verkligen älskar att ha kliniskt rent men hatar att städa ☺ vilket moment 22 och hunduppfödare på det ?
 
Såklart har vi varit ute med hundar, matat, rastat, gnällt på vädret, pratat om gräsmattan som bara växer och växer, funderat lite över vart tiden tar vägen, vi gick upp ganska sent men att klockan redan var halv åtta? Vart tar dagarna ivägen. Vi njuter av våra härliga sommartallrikar med melon och skinka, läser deckare och ser på inspelade deckare eller filmer. Myser helt enkelt.
 
Försöker skärpa till min sämre sida - att ringa till vänner och kära för att höra hur det är. Lyckades nog få till ett och annat samtal idag, med bästa Anneli ett par timmar till och med ♥ Ser framemot tisdagens härliga tillställning i goda vänners lag vid hälsingekusten - god mat, goda vänner, och vacker natur. Kan knappast bli bättre.
 
Nu är klockan sent och jag längtar tillbaks till min härliga deckare. Så gonatt sålänge mina bloggläsare, kära familj och vänner ♥ Tack för att ni tittar förbi och tack för era upplyftande kommentarer - Lasses utropsTECKEN till gårdagens blogg var väl mitt i prick! ☺
 
Nej, någon anledning till stress finns inte, ☼ en plats i solen ☼ det är allt som behövs (Eddih vet precis hur man kopplar av ♥)
 
Kicki

Vilken sötlök!!!
Är inte det där en Borderterrier i ett nötskal?!
de har ju så mycket roligt för sig.
Vanilla som bor hos oss just nu borrar ner huvudet i Manges gympadojjor som luktar nå´t fruktansvärt av fotsvett, haha....jag ska faktiskt slänga in dem i tvättmaskinen när jag skrivit klart det här...
-Ja, hon borrar ner huvudet, fnyser ( rensar väl näsborrarna ) & rullar sig på skorna *skrattar*.
Inte ett vilt kommer känna av henne i skogen imorgon, hon är kamouflerad rejält ;-))))

Ni har ägnat er åt Feng shui idag - energi föder energi. Bli inte förvånad om ni kommer fortsätta röja/städa dagarna som kommer.......
Man frigör liksom :-)

Stor kram!!!

Kicki.




Kicki

Jag måste få lägga till....jag röjde ur Manges garderober igår. Det har han tänkt göra sedan förra sommaren nå´n gång.
Men nu gjorde jag det & han blev så tacksam.
Jag sa just det till honom att du har ju surrat om det sålänge men inget händer.
Då svarar han att jamen herregud somrarna är alldeles för kort.
Ja, det kan man ju hålla med om :-D

Ulrika Widerholm

Vilken fantastisk bild!! Tror jag ska göra en Eddith idag - bara rulla ihop mig å ta det lugnt;)

Kristina

En underbar bild!