Tisdag

Ni anar inte vad glad jag blev när en skogsmaskin började härja kvart över fem imorse alldeles utanför fönstret. Hur glad får man bli. Slut är man ju ändå än mindre morgonpigg med förstörd nattsömn!Jag klagade självklart i reception. Vissa principer håller jag hårt på. Detta är en sådan! Försökte sova så gott det gick och ångrade att jag ändå inte packade ner öronpropparna i packningen men min tanke var att här är det väl knappast varken trafik eller busliv! Hoppas det inte upprepas imorgon!



0630 drar kl igång och sedan är det full fart hela dagen. Roligt som attan, blir verkligen glad när alla mina terriers ramlar in! Men nervös också när domare och uppfödare är handlers. Gäller att inte göra för mycket åt ena eller andra hållet. Allt gick bra! Jag är trött nöjd och glad. Hoppas på fler terriers imorgon. De är roligast av alla att döma. Men även taxen var rolig att gå igenom och drever och jämte. Ja, det är nog jaktraserna som gäller för mig. 

Bild laddas...

Efter ett fullspäckat schema fick vi nu lite tid att byta om till domarmiddagen som börjar om en kvart. Det blir säkert också trevligt men sent är jag rädd. Tja vi får hålla 23 regeln helt enkelt. Trevlig ska det bli hursomhelst.


Vi hade en kul avslutning på den långa dagen före middagen också. Vi kanske hörs imorgon igen!