đŸ€— Hipp hipp hurra för Ida som fyller tvĂ„ Ă„r idag...😘

TÀnk vad tiden gÄr, det kÀnns som om det var bara hÀromdagen som Zivhan fick sin första kull hos oss med Ida och hennes bror. Och idag fyller de tvÄ Är!!! Det kÀnns pÄ ett sÀtt som om 2020 bara blev en parentes i det stora hela, det Àr sÀkert dÀrför vi tappar bort oss nÀr vi rÀknar tiden bakÄt och försöker komma pÄ nÀr saker och ting har skett. 
 
Idag var det en lugnare dag pÄ jobbet och jag satt i Zoom en kort stund pÄ förmiddagen och resten av dagen Àgnade jag Ät skog och mark, inboxen och kalendern och hundarna. Vi var och Ät lunch pÄ en coronasÀker restaurang med bra avstÄnd mellan borden. Vi tog CGs bil pÄ det dÄliga underlaget eftersom han har fyrhjulsdrift. PÄ hemvÀgen skulle vi tanka den men dÄ hade tanklocket frusit!!! Vad gör man dÄ? Inte skrattar man precis. Vinterns bilelÀnden verkar aldrig ta slut.
 
Hursomhelst löste det sig tillslut, bilen blev tankad och vÀl hemma njöt jag Ànnu en promenad i  ljus strax före fyra innan vi tog kvÀller. Resten av veckan blir lite blandad med möten, nÄgra viktigare Àn andra. 
 
Ida th med brorsa Atticus tv Ă€r ute och koppeltrĂ€nar en tidig vĂ„rdag 2019 ❀
 
Ida som valp...