🌞 Vilken fantastiskt vacker höstdag det blev idag... 🍂

Vi var uppe i ottan och fick en massa gjort pÄ förmiddagen, avrapporteringar, mailboxar, planeringar, koll pÄ mina inslag i veckan, inlÀsning av kommentarer pÄ vÄr artikel och sÄ ögnat den artikel som vi ska kommentera. Full fart mot helgen helt enkelt... 
 
Och det spetsades med en fantastisk start pÄ höstens viltspÄrkurs, en nÄgot utvecklad variant. Det var ett gÀng riktigt duktiga hundar och förare sÄ jag Àr sÀker pÄ att alla Äkte hem nöjda och glada och inte minst med trötta hundar kan jag tÀnka mig. 
 
SjÀlv Äkte jag vidare till stan efter stÀdning och pyssel med valpar och hundar. Det gick ganska fort eftersom Tuva, Tekla och Ida Äkte till panget idag och det blev en fin avlastning för mig nÀr CG begav sig av mot Leksand.för att döma dÀr tvÄ dagar.
 
Det var dags att hÀmta lunchen till morgondagens spÄravslutning av sommarkursen efter kvÀllens kurs och sÄ passade jag pÄ att handla hundmat som vi glömt att bestÀlla, tur att Arken Zoo finns och har öppet till 19, jag klev in genom dörrarna kvart i sju.
 
En hÀrlig avslutning pÄ veckan och ja, dagarna i början av september Àr mer Àn utmÀrkta för tid i skog och mark, tÀnk vilken vacker och fin höstkvÀll vi hade pÄ kursen... 
 
PÄ förmiddagstur i höstfÀrger... 
 
FrÀmst Àr det ormbunkarna som pryder vÀgkanterna med sin vackra oranga fÀrgskala... 
 
Fina dagar i början av september 2021 🍂