😊 46 minuter mer ljus...🌞

SÄ hÀrligt att se flocken gÄ seneftermiddagens promenad strax före fyra och det Àr fortfarande ljust. SjÀlv sitter jag i möte och kan inte vara med pÄ den idag. Vi fÄr turas om helt enkelt, nÀr mötena duggar tÀtt. Men bara att det nu blir allt lÀttare att gÄ kvÀllsturer med hundarna och att vi snart kan ta en tur efter maten ocksÄ i ljuset. Idag Àr det 46 minuter ljusare sedan det vÀnde den 21 december. 
 
Det har snöat i princip hela natten och hela dagen, vi kanske har nÀrmare 2 dm hÀr men vÀgarna Àr framkomliga Àven om det Àr rejÀlt halt dÀr det Àr uppkört. 
 
Vi har haft problem med vattnet nÄgra dagar nu och nu upptÀckte jag att det dessutom lÀcker vatten frÄn kyl och frys och det ser ut att ha gÄtt in i trÀet bakom för det Àr mörkt i botten. Vi mÄste ringa en massa hantverkare och försöka kryssa mellan zoommötena nÀr vi ska ta emot dem. Vad krÄngligt sÄnt blir nÀr man jobbar hemma.
 
Mitt i snöyran sprack himlen upp och vi skymtade blÄ himmel...
 
Flocken pÄ förmiddagens promenad... de vita Àr ur bild... 
 
Det gĂ€ller att hitta nya vĂ€gar nĂ€r det Ă€r sĂ„ mycket snö i skog och mark, men de flesta mindre vĂ€garna runt om oss Ă€r faktiskt plogade och vi har nĂ„gra vĂ€gar att vĂ€lja bland...Â