đŸŒ€ Om en stillsam fredag... đŸŒ€

Hur det Àn Àr sÄ finns det vissa fördelar med att jobba hemma, en av dem Àr att skogen Àr inom nÄgon minuts rÀckhÄll, en annan Àr att man inte behöver "stressa" ivÀg till jobbet utan kan ha ett lugnare tempo pÄ morgonen. Det tredje Àr att nÀr man slutar jobbet sÄ Àr man ju redan hemma, sÄ nÄgra lÄnga resor upptar inte nÄgon "bortkastad" tid. 
 
Idag var bokkapitlet i fokus, det skulle justeras och skickas ivÀg, deadline var idag, sÄ fokus var helt och hÄllet dÀr, nÀstan. Jag hade en trevlig ÄtertrÀff med Charlotta som jag lÀrde kÀnna min första tid pÄ Södertörn och som nu kan förelÀsa om SYV i förskolan, vilket jag undrar om nÄgon egentligen kan... det ska bli roligt att överraska förskolorna i SBS-projektet med detta. 
 
SÄ var jag över till Petra med hennes födelsedagspresent. Den passade perfekt, vi hade köpt fina stövletter till henne, att ha i skog och mark, i bÄde kyla och regn...
 
Avslutar sedan denna fredag med att pickla lite med den andra artikeln, dvs. den som handlar om kön och könsöverskridande identitet och uttryck. Den behöver lite mer genomgÄng innan jag Àr redo att skicka in den. 
 
Och imorgon ses vi pÄ pappas gÄrd... 
 
PÄ bara nÄgra dagar blev det plötsligt vÄrlikt ute... 
 
Det enda vita som syns nu Àr Tuva och Tekla, inte mig emot... vÀlkommen vÄr!
 
Nu vÀrmer solen fint... 
 
Möts av en sol som stÄr högt pÄ himlen nÀr vi ger oss ut pÄ dagens första promenad...