😚 15 mars - vĂ„rdagen i mitt liv.... đŸ˜¶

15 mars har alltid betytt lite extra för mig sedan jag skaffade mig MC pÄ 1980-talet. 15 mars var dagen varje Är som det var dags att rulla ut pÀrlan, tvÀtta, putsa, besikta och kicka igÄng Ànnu en sommarsÀsong. Idag Àr vi sÄ lÄngt ifrÄn att kicka igÄng en sommarsÀsong man kan tÀnka sig, det Àr fullt med snö ute och en massa minusgrader, Àven om solen börjar vÀrma lite...
 
Idag Àr jag sjuk, eller rÀttare sagt jag blev sjuk redan i tisdags kvÀll dÄ jag tappade rösten sen vaknade jag vÀldigt varm och hÀngig men försökte vara nÀrvarande vid en trevlig dag pÄ Stockholms universitet och studiebesök pÄ nÄgon av deras övningsskolor, mycket vÀlorganiserat och givande mÄste jag sÀga. 
 
Dagen avslutades med finmiddag pÄ Luzette, den fina restaurangen pÄ centralstationen. Passar bra nÀr jag ska med tÄget hem, jag bröt upp lite tidigare Àn de andra och Äkte hem och gick och lade mig, Äkte till jobbet idag och startade igÄng min seminariegrupp, tog de mest akuta frÄgorna, bockade av nÀrvaron, vÀnde och Äkte hem och lade mig och sov nÄgra timmar... trots det Àr jag fortfarande varm och hÀngig, tack och lov kan jag vila Ànda till kl. 16 i morgon dÄ mitt VFU-seminarium börjar. 
 
SÄ vi tar det lugnt och ger inte upp hoppet om en vÄr 2018... 
 
Hundarna verkar inte bry sig sÄ mycket, de Àlskar att springa i snön... 
 
SÄ hÀr mycket snö Àr det i skogen hos oss, vi pulsar verkligen Àven om det verkar sjunka ihop... 
 
StrÄlande vackert blir det sÄ fort solen tittar fram... 
 
SÄ hÀr fin MC körde jag under nÄgra Är...