😊 Göteborg i hjĂ€rtat... 😊

Nu Àr jag hemkommen frÄn solsidan av Sverige - Göteborg. Jag och min handledare Inger har lÀnge pratat om att skriva en artikel till ett temanummer som har deadline nu under vÄren. Fanns nÄgot bÀttre sÀtt att starta det projektet Àn att ses en halvdag och skissa för en planering och fördelning av arbetet?
 
Och idag var det sÄledes dags. Vi var uppe med tuppen och jag hoppade pÄ sjutÄget som endast var nÄgon minut sent. DÄ hade jag bra marginal mellan tÄgen i Uppsala och till Göteborg. nerresan gick sÄledes alldeles utmÀrkt. Det var en mycket speciell kÀnsla att ÄtervÀnda till Göteborg efter disputationen i oktober, det var som att Äteruppleva lyckokÀnslan pÄ nytt... jag var alldeles varm i sjÀl och hjÀrta resten av dagen... det var som att kliva in i universitet med en helt ny och underbar kÀnsla, extra trevlig start blev det nÀr Gun-Britt kunde följa med pÄ vÄr lunch som vi inledde med. 
 
SÄ gick resten av dagen i rasande fart Ànda fram till det var dags för mig att ta tÄget norrut, dÄ slutade farten pÄ SJ, förseningen med över 20 minuter gjorde sÄ jag missade anslutningen till Uppsala och fick vÀnta ytterligare en timme innan jag kunde kliva ut pÄ perrongen i Uppsala. LÄng dag och lÄng resa och jag har dessutom fÄtt uppleva alla möjliga vÀder, lÀtt vÄrvinterregn i Göteborg och snöblandat regn och slask och vintervÀgar i Uppsala och Skuttunge.
 
Men mer Àn sÄ hÀr blir det inte en dag som denna, i morgon Àr det inte en jÀttetidig morgon men det Àr ÀndÄ en dag i seminarier sÄ ladda mÄste jag ÀndÄ göra före sju ... sÄ lev vÀl, njut Göteborg... 
 

Det Ă€r en och annan centralstation som passerar i mitt liv just nu, i olika vĂ€derlekar, men den sista dagen i januari 2018 har varit riktigt inspirerande och peppande - tusen tack för idag Inger 😊