❤💛 Gick ju bra det där... 💙💜

Dvs. en heldag på jobbet med fullbokningar hela dagen. Ja, visst är jag trött men jag är inte förbrukad, klarar av att sitta uppe en stund till innan jag intar kuddläget. 
 
Dagen har varit full av positiva möten med mina härliga kollegor på Södertörn, lite hur-mår-du-frågor och omsorg om mig som de bara kan på Södertörn. Jag fick en lucka efter morgonens möte och kunde administrera lite och så var det min tur att presentera min avhandling i ett högre seminarium. Det blev en trevlig tillställning med frågor och reflektioner. Timmen gick oerhört fort! 
 
Hinner bara vara med en timme på den fördjupade handledningskursen idag, vilket var synd med tanke på hur intressant inledning Henrik gjorde. Det seminariet hade jag gärna velat vara med på. Vi får se till hösten hur det ser ut då!
 
Avslutar dagen med "min" VFU-kurs, dvs. den kurs som började på Södertörn samtidigt som jag hösten 2015. Det är helt otroligt att träffa dem igen och tänka att de är färdiga förskollärare om bara några månader. Då checkar de ut, kan man säga, men jag stannar kvar, kanske ska jag underkänna er, skojade jag idag, så ni får gå om en termin eller två. Vilka fantastiska studenter, så roligt!
 
Nu är det ju bara resan hem kvar. Och då säger en av studentern, pendeltrafiken står helt still pga. ett elfel i Fleminsgberg. Allvarligt? Ja, väldigt allvarligt, det står helt still - vilken tur att Ursula talat om för mig att man vid sådana fall kan ta buss 172 till Högdalen och därifrån t-banan till Centralen, men en av deltagarna tipsade om Rågsved som ligger lite före Högdalen, så där var vi ett helt gäng inklusive mina studenter, som hoppade på buss 172, hoppade av i Rågsved, gick en trappa upp och hoppade på gröna linjen till T-centralen. Det blev inte alldeles för sent, jag satt på direkttåget hem kl. 17:40 detta till trots och nu när jag tittar på informationen från SL så står tågen fortfarande i Södra Stockholm. Jag undrar hur det blir imorgon bitti?
 
Skönt att det går att ta sig hem alternativa vägar... för flera timmar väntan i Stockholm hade nog inte påverkat min tillfriskning på ett positivt sätt...