💃😏 En alldeles lagom lördag... đŸŽ„ 💝

Det blev en lagom blandning med aktiviteter idag. Jag kickstartade med favoritpasset pÄ VÀderkvarn halv 11. The African is back!!! Och det gjorde halva Uppsala ocksÄ, det var verkligen knökfullt. Men vilket hÀftigt pass han har, kroppen kan helt enkelt inte lÄta bli att hÀnga med. Hans fan-club var pÄ plats och i sista lÄten busvisslar de ikapp med varanda, och som sÄ mÄnga gÄnger tidigare vet jag inte sÀkert om jag Àr pÄ ett gympapass eller en rockkonsert. En hÀftig kÀnsla... nÀr jag lÀmnar passet kommer en ung man fram till mig och sÀger "jag orkade knappt fem minuter pÄ hans pass" - visst Àr det hÀrligt, svarar jag och vi vÀxlar nÄgra ord innan vi sÀger hej och ha en bra dag.
 
Fick gott om tid att promenera, vÄrpyssla, lÀgga pÄ lite dukar, torka bÀnkar och spis och lite allmÀnt pyssel inför eftermiddagens besök som kom vid tvÄ. Vi planerar att mÄla huset i sommar och snubblade över ett utmÀrkt erbjudande om det. SÄ besöket handlade om det. Vi började med lite rundvandring innan vi gick in och drack kaffe och pratade i största allmÀnhet. Det blev ett trevligt besök.
 
Senare for vi in till stan och tittade pĂ„ filmen om Ove, med Rolf LassgĂ„rd i huvudrollen. Jag har sett honom i mĂ„nga filmer men det hĂ€r var det absolut bĂ€sta jag sett av honom. Helt otroligt vilket skĂ„despel. Jag fick lĂ„na servetter av grannen som hörde att jag hade missat det dĂ€r med att man skulle ha servetter med sig 💕
 
För visst grÀt man och skrattade om vartannat, ja, den filmen kan jag se igen snart! VÀl hemma var klockan redan dryga halv nio och det var skönt att sÀtta sig en stund med bloggen, tÀnda ljus och hÀrlig musik. Det lÀr inte bli sÄ mycket mer ikvÀll. Imorgon dÀremot, drar jag igÄng viltspÄrsÀsongen hÀr i Skuttunge för i Är. Det Àr nÀmligen barmark och jag har lovat att lÀgga tvÄ anlagsprov till imorgon klockan tolv. Det ska bli jÀtteroligt.
 
SĂ„ lev vĂ€l, lev en alldeles lagom söndag 😍💃
 
Harvey hÀlsar frÄn tunnelbanan...
 
Harvey hÀlsar frÄn hissen...
 
En hÀrlig film som jag varmt kan rekommendera för er som inte sett den Àn, men glöm inte att ta med nÀsdukar, man bÄde skrattar och grÄter...