💃😏 En alldeles lagom lördag... 🎥 💝

Det blev en lagom blandning med aktiviteter idag. Jag kickstartade med favoritpasset på Väderkvarn halv 11. The African is back!!! Och det gjorde halva Uppsala också, det var verkligen knökfullt. Men vilket häftigt pass han har, kroppen kan helt enkelt inte låta bli att hänga med. Hans fan-club var på plats och i sista låten busvisslar de ikapp med varanda, och som så många gånger tidigare vet jag inte säkert om jag är på ett gympapass eller en rockkonsert. En häftig känsla... när jag lämnar passet kommer en ung man fram till mig och säger "jag orkade knappt fem minuter på hans pass" - visst är det härligt, svarar jag och vi växlar några ord innan vi säger hej och ha en bra dag.
 
Fick gott om tid att promenera, vårpyssla, lägga på lite dukar, torka bänkar och spis och lite allmänt pyssel inför eftermiddagens besök som kom vid två. Vi planerar att måla huset i sommar och snubblade över ett utmärkt erbjudande om det. Så besöket handlade om det. Vi började med lite rundvandring innan vi gick in och drack kaffe och pratade i största allmänhet. Det blev ett trevligt besök.
 
Senare for vi in till stan och tittade på filmen om Ove, med Rolf Lassgård i huvudrollen. Jag har sett honom i många filmer men det här var det absolut bästa jag sett av honom. Helt otroligt vilket skådespel. Jag fick låna servetter av grannen som hörde att jag hade missat det där med att man skulle ha servetter med sig 💕
 
För visst grät man och skrattade om vartannat, ja, den filmen kan jag se igen snart! Väl hemma var klockan redan dryga halv nio och det var skönt att sätta sig en stund med bloggen, tända ljus och härlig musik. Det lär inte bli så mycket mer ikväll. Imorgon däremot, drar jag igång viltspårsäsongen här i Skuttunge för i år. Det är nämligen barmark och jag har lovat att lägga två anlagsprov till imorgon klockan tolv. Det ska bli jätteroligt.
 
Så lev väl, lev en alldeles lagom söndag 😍💃
 
Harvey hälsar från tunnelbanan...
 
Harvey hälsar från hissen...
 
En härlig film som jag varmt kan rekommendera för er som inte sett den än, men glöm inte att ta med näsdukar, man både skrattar och gråter...