💜 Tillbaks till föreningslivet... 💜

Imorse hade jag fin sovmorgon Ànda till Ätta. KÀnde mig riktigt utvilad och pigg och solen utanför fönstret gjorde inte morgonhumöret sÀmre. Jag började faktiskt dagen med att förbereda viltspÄrkursen imorgon. Det Àr en heldagskurs och materialet till del 1 rÀcker inte utan vi behöver lite mer Àn sÄ. Det var det jag startade med redan pÄ tÄget hem igÄr kvÀll och som sagt, fortsatte med det imorse innan resan till Ärsmötet för BorderterriersÀllskapet stod pÄ agendan.
 
CG Äkte med terrierna till grannen som kan tÀnka sig att ta hand om dem nÀr vi behöver. Idag var det inskolning och jag var lite fundersam pÄ hur de skulle hantera luckan mellan boxen och rastplatsen, men CG hann inte ens ut ur byggnaden förrÀn smarta Zarha var ute i rastgÄrden. Det hade gÄtt jÀttebra sÄ nu Àr vi absolut kunder och goda grannar dÀr! Ett bevis pÄ att vi börjar komma in i trakten Àr vÀl en fin kontakt med grannarna? Och apropÄ det sÄ ringde jaktlaget och undrade om vi skulle ta en gemensam tur med hundarna, sÄ gulligt! Men dÄ var vi redan framme pÄ Ärsmötet utanför VÀsterÄs.
 
Och som rubriken avslöjar var jag pĂ„ förslag in i styrelsen och blev vald som suppleant. Tusen tack för förtroendet! 💜 Senare ocksĂ„ som ledamot i jaktkommittĂ©n och viltspĂ„ransvarig. Det kĂ€ndes verkligen roligt, en massa tankar kickade genast igĂ„ng. Men jag hann inte riktigt fĂ„nga dem dĂ€r och dĂ„. Men nĂ€sta gĂ„ng jag sitter i mitt rullande, datorstyrda spa sĂ„ ska jag reflektera kring det.
 
Logistiken blev perfekt idag. CG lĂ€mnade terrierna hos grannen, tog sedan sin bil till HĂ„kan och Ulla och jag kom efter och hĂ€mtade upp bĂ„de CG och HĂ„kan för vidarefĂ€rd till Ă„rsmötet och Tuva fick förstĂ„s följa med, hon kan inte sitta i hundgĂ„rd, det vet vi sen tidigare. Ulla Ă„kte först av alla och tog deras bil till Ă„rsmötet, vilket betydde att HĂ„kan och CG kunde ta den hem igen medan Ulla och jag först avklarade det konstituerande mötet innan vi kunde njuta BMW hem. Och prata bara vi tvĂ„, det var sĂ„ mysigt och lĂ€ngesedan, vĂ€rt halva dagen! 💜
 
Kvart över sju klev jag innanför dörren till hundarnas stora glĂ€dje 😄
 
Det var mĂ„nga kĂ€nda ansikten pĂ„ Ă„rsmötet, mĂ€nniskor som man inte trĂ€ffar sĂ„ ofta. Det blir sĂ€rskilt trevligt. Är halva nöjet kan jag tycka.
 
Men nu laddar vi om, hÀrliga dagar i rasande fart mot vÄren.
 
VĂ€lbekanta personer, HĂ„kan som ordförande och Åsa som dagens sekreterare. Och jag satt pĂ„ första parkett...
 

SÄ kom en liten hÀlsning frÄn Harvey idag ocksÄ... vi grattar husse pÄ födelsedagen idag!
 

Njuter lördagskvÀll... Harvey Àr nöjd efter dagens Àventyr...