🚖 En lagom-mĂ„ndag...🌞

Det blev en hĂ€rlig mĂ„ndag i vanlig ordning, att jag vaknade till solens fantastiska uppgĂ„ng gjorde inte heller denna dag sĂ€mre. Jag hade en del mentala förberedelser innan jag satte mig i sĂ€tet och njöt resa pĂ„ torra vĂ€gar till jobbet. Det var kick-down priser pĂ„ bensinen idag ocksĂ„, jag betalade endast 11:69, vilket betyder att man kan göra en och en annan extra kick-down (vilket drar en extra liter 😍) utan att man blir ruinerad...
 
VÀl framme sÄ fanns det förstÄs inga parkeringar. Gav tillslut upp och Äkte och stÀllde mig pÄ en parkering i nÀrheten men som Àr tre ggr sÄ dyr. Hm, ja, tid Àr verkligen pengar ibland. Men jag fick pÄ sÄ sÀtt en behaglig förmiddag och morgon. Nu var klockan Ànnu bara halv ett nÀr jag klev in pÄ rummet och dagens skörd av mail och annat kunde starta.
 
Hade ett hÀrligt seminarium med termin 6 pÄ förskollÀrarutbildningen. MÄnga intressanta diskussioner och exempel. Vi delade ocksÄ mÄnga skratt och jag kÀmpade pÄ med att lÀra mig namnen pÄ samtliga, kommer allt nÀrmare nu.
 
Jag gjorde "klart" vÄrens sista kurs för min del ocksÄ. Det kÀndes ju kanon. Kunde pÄ nÄgot sÀtt lÀgga undan den skrivna planeringen för vÄren. All förberedelse och organisation för vÄrterminen Àr i princip i mÄl, nu Àr det "bara" mina förelÀsningar och seminarier kvar. Men de har jag ju i kroppen sÄ det Àr inget som behöver överarbetas. Jag ska dock under morgondagen förbereda min Interkulturella förelÀsning pÄ torsdag sÄ den passar in i Àmnet Pedagogiska tanketraditioner. Jag har en hel del hyss som jag tÀnkte att vi skulle hitta pÄ. Det ser jag framemot.
 
Och apropĂ„ planering sĂ„ blev det Ă€ntligen klart att det blir en "after-work-Lola-visning" den 1 april, kl. 16:00. Inbjudningar pĂ„ vĂ€g! Är du intresserad - anmĂ€l intresse till mig via mail!
 
Men innan dess har vi en massa annat kul, förhoppningsvis startar ett av mina bokprojekt under morgondagen, det blir ett hÀrligt trÀningspass, vi vÀlkomnar Ärets första vÄrmÄnad och under onsdagen stÄr kollegiala möten och domartrÀff med LÄnghÄrig Collie i fokus.
 
Och under tiden ljusnare det alltmer, sÄ lev vÀl, lev lagom-dagar...
 
Åker i strĂ„lande sol och lyckas fĂ„nga ett flygplan pĂ„ bild pĂ„ vĂ€g till jobbet Ă€ven om rutan rĂ„kade vara lite smutsig...
 

Klockan Àr ganska precis sex och det Àr fortfarande hyfsat ljus ute... jag Àr strax hemma och det kÀnns sÄ skönt att fÄ Äka i ljus pÄ morgonen och i ljus pÄ kvÀllen...