✴ Härlig kulturpåfyllning...✴

Jag älskar verkligen kultur och idag var det Glada-Hudik-teatern som stod på kulturschemat och de firade 20-årsjubileum. Lite extra roligt att CG och jag bodde i hudik på den tiden och har följt teatern genom åren. Biljetterna var bokade sedan februari så vi hade fina platser.
 
Vi inledde dessutom kvällen med en helt fantastisk middag på Stationen i Uppsala. Kan varmt rekommenderas. Och "vi" var i vanlig ordning kennel Rockamore, Axbor och Bombax. Har så himla mysigt tillsammans. Tusen tack för en fantastisk kväll!
 
Nu är vi hemma igen, klockan är snart 11 och vi har pysslat med våra fyrbenta vänner.
 
Men min dag började långt innan det var teaterdags. I vanlig ordning numer vaknade jag strax före fyra men behövde inte gå upp riktigt då. Nej, jag låg i dvala tills klockan ringde strax före halv fem. Hade nog somnat om då kändes det som.
 
Var effektiv på jobbet redan kvart i sju. Skönt att slippa värsta morgonrusningen och efter det interkulturella rådet hade jag inte så mycket annat jag behövde göra än att rulla hemåt och ladda inför kvällens arrangemang. Att inrätta ett råd för att uppgradera högskolans interkulturella profil är min idé. Ni förstår att jag blir stolt när förskolerepresentanter från hela Sverige ska samlas i Stockholm i maj och bland annat få ta del av hur vi arbetar med den interkulturella profilen och rådet.
 
Åt lunchen hemma, kopplade av ett par timmar och sen blev klockan plötsligt dags att åka och hämta Ulla och Håkan för vidare färd mot Uppsala.
 
Tusen tack för en superkväll, så lev väl, lev kulturpåfyllning...
 
Uppsala konsert och kongress bjuder utsikt över hela Uppsala och dess kända siluetter...
 

Reklam för den fina minnesgåvan som ska resas till minne av Bosse Östlin som dog förra året och som var en stark profil i teatern... Se swishnumret...
 
... Domkyrkan...
 

Uppsala... en stad full av bottnar och betydelser...
 

Sch... nu börjar det...