🌔 PĂ„ tur i norr...🌛

Jaha, dĂ„ har vi kickat igĂ„ng veckan i norr. Sitter just nu vid Gudruns köksbord och bloggar. Klockan Ă€r strax tio och jag ska bĂ€dda och varva ner alldeles strax, men inte riktigt Ă€n. Jag har mentalt laddad om frĂ„n det ena till det andra. GĂ„tt igenom kursinnehĂ„ll och kursplan och planerat veckan utifrĂ„n det. Åker strax före sju imorgon eftersom det kunde vara lite halka pĂ„ vĂ€gen upp. Tar dryga timmen, klockan stĂ„r pĂ„ ringning vid sex. Rena rama sovmorgonen.
 
Dagen startade i lugnt mak i ett riktigt grÄtrist Skuttunge. Himlen var kompakt av mörka moln och det blev lite regn pÄ vÄr promenad. Inte sÄ kul för Tuvas pÀls. Vi kröp in i vÀrmen och förberedde resan norröver genom att packa och pyssla och planera... Gudrun hade varit hos barnbarnen i Stockholm sÄ jag hÀmtade upp henne pÄ stationen i Uppsala för vidare tur mot Hudiksvall. Det gick bra och resan till Hudiksvall fortlöpte utan nÄgra konstigheter. 
 
Vi kom fram i god tid och kunde hÀmta upp Nike och "slÀnga ihop" en omelett till kvÀllsmat. Supergott och matigt. Ett glas gott rött blev det dÀrtill. Supergott det ocksÄ. En trevlig kvÀll med andra ord. Det brukar vara det nÀr jag Àr hÀruppe.
 
Nu ser vi framemot en annorlunda och spÀnnande vecka. SÄ lev vÀl, lev landet runt...
 
Idag kom det en söt hÀlsning frÄn lilla Ebba, Bombax Harmony...