🌂✮ Ljus i vĂ„rt hus... ❇☔

Det brinner fint i ljusstakar och stjĂ€rnor i huset. Det blir nĂ„gra vĂ€rmeljus och vanliga ljus med för den delen pĂ„ kvĂ€llen, kĂ€nns helt ok nu nĂ€r mörkret kryper pĂ„. Mycket av dagen har Ă€gnats Ă„t textarbete, men absolut inte hela dagen. Den har förstĂ„s kantats av mer adventspyssel, promenader, Ă€renden i Uppsala och sĂ„ avslutar vi dagen med kvalitetstid med busgrabbarna. Och Tobbe har lĂ€rt sig sĂ€ga Moster. Check, hur gulligt Ă€r inte det. Och hur gulligt Ă€r det inte nĂ€r Alex vill följa med moster hem eller nĂ€r han lĂ€ngtar efter morfar Lennart och mĂ„ste ringa honom en stund. Vilka guldstunder de ger i hjĂ€rtat de smĂ„. 💕.
 
Som pedagog försöker jag alltid hitta ett lÀrmoment och idag blev det lite geografi med Alex... vi kollade Sverige i relation till Finland och Danmark och var Alex bodde och moster och vart moster ska Äka imorgon - Sundsvall... Det var lÀrorikt och tröttsamt, men bra att veta att fÀrjorna i den nya boken kan Äka till Finland över vattnet. Och vattnet syntes ju tydligt pÄ kartan. NÀr barnen Àtit och hoppat i baljan var det dags för moster att Äka vidare hemÄt.
 
KÀnns som jag har hyfsad koll pÄ lÀget inför kommande vecka i Sundsvall. Det blir lÄnga och intensiva dagar men det kommer verkligen att bli roligt. Jag ska alltsÄ bisyssla med datautbildning i fyra hela dagar, sÄ jag har verkligen arbetat in en massa tid och kommer att kunna göra det med gott samvete. Jag kommer dessutom att handleda mina studenter pÄ kvÀllstid likvÀl som kontakterna runt studentÀrendet fortsÀtter i veckan, sÄ det Àr ju inte sÄ att jag Àr frÄnvarande pÄ jobbet mer Àn fysiskt, mentalt Àr jag nÀrvarande i allra högsta grad.
 
Det hÀr blir mitt första uppdrag för en av mina uppdragsgivare sÄ det ska verkligen bli spÀnnande att se vad det kan generera i framtiden. Ja, det Àr verkligen fullt ös mot ljusare tider, en massa hÀrliga skÀl att ta sig igenom dem, och Àr inte advent redan hÀr och hjÀlper till att trÀnga igenom den allra mörkaste tiden? Och har inte Ànnu en vecka gÄtt dÀr vi haft ljuspunkter i livet var och varannan dag? Och börjar inte en fantastisk vecka i norr redan imorgon?
 
SĂ„ lev vĂ€l, kĂ€ra blogglĂ€sare, lev ljus och kĂ€rlek... ☀ 💕
 

Ett hÀrligt kort pÄ bröderna Charlie och Zune, verkar som det Àr reklamlÀge, Ätminstone för Zune till höger...