đŸ‘¶ Fredagsmys... đŸ‘¶

Det blev en riktigt hÀrlig fredag! Som startade med lite jobb med betoning pÄ lite. Sen Äkte CG med Zirhie till den tilltÀnkte fÀstmannen men inte heller denna dag höll han mÄttet tyckte hon, sÄ det var bara att Äka hem i ogjort Àrende. Men dÄ var jag redan pÄ vÀg till smÄbuset Alex och Torben.
 
NĂ€r jag kom dit möttes jag i köket av en trött Alex, förkyld Johanna och en ledig syster 😉. Vi startade med lunch och sedan gick moster och Alex ut och myste lite i vagnen. DĂ€r somnade han snabbt. Jag passade pĂ„ att ta en lĂ€ngre tur. Trots blĂ„sten vĂ€rmde solen skönt. VĂ€l tillbaks igen vaknade Tobbe och snart vart det full fart igen. Vilka hĂ€rliga ungar. Nu bestĂ€mde vi att moster ska hjĂ€lpa till att hĂ€mta barn en gĂ„ng i veckan under tiden Johanna jobbar. DĂ„ fĂ„r de lite kortare dagar ocksĂ„ om moster kommer kl. tre.  Det ser vi framemot. Kvalitetstid med barnen, lek, stoj och middag. Tills Johanna kommer hem kl. sex.
 
VÀl hemma var det bara att vÀnta in ekipaget som skulle gÄ prov i öppen klass. Det gick tyvÀrr inte sÄ bra. Det hÀnde nÄgot i vinkel tre som Ture (hunden) inte riktigt kunde slÀppa och han kom liksom av sig och blev sedan helt uttröttad. Men för övrigt Àr han en vÀldigt duktig hund som aldrig ger upp och som kÀmpar pÄ. NÀsta gÄng gÄr det sÀkert bÀttre...
 
Det blir inte mer idag. Imorgon Ă€r vi upp med tuppen igen eftersom vi ska stĂ€lla ut i Österbybruk. SpĂ€nnande. En hel drös bombaxare Ă€r pĂ„ plats... och kennelhusse och matte förstĂ„s...
 
Lev vÀl, lev lördag!
 
 
Äntligen Ă€r det syrentider... fintider...
 
Tuva tar en paus pĂ„ promenaden... och nu Ă€r hon redan lortgris igen ❀
 Vi njuter natur och vÄr...
 
En annorlunda promenad pÄ eftermiddagen, Alex, moster och katten - mys...
 
Den enda gÄngen det Àr ok att hamna i sandlÄdan Àr med gullungarna...
 
En annan jÀttekul grej som hÀnt Àr att en av mina gamla klasskompisar har öppnat en Facebookgrupp för oss som gick i samma klass pÄ Tunaberg för tja, 100 Är sedan. En anekdot Àr att jag för ett par Är sedan skulle gÄ pÄ förelÀsning vid Uppsala universitet och möter en kille i korridoren som hojtar - Hej Monica, det Àr Micke Selling. Sedan dess har jag funderat över vem det kan vara, nu vet jag, haha. Verkar som om jag Àr lÀtt att kÀnna igen, tjejen lÀngst ned, tvÄa frÄn höger, jobbar som lÀkarsekreterare pÄ Diabetesmottagningen idag, Hej Monica, sa hon en dag... mÀrkligt jag kÀnner knappt igen nÄgon, men snart ska vi ha en reunion... Skitkul!!! Ser ni mig?
 
 
Susanne

Haha Monica Mikael Selling och Hans Àr tremÀnningar... VÀrlden Àr bra liten ÀndÄ

Svar: Är det sant 😊😊😊
Monica

Susanne

Helt sant Monica! Och det lustiga med det att hans morbröder som Àr tvillingar gick i skolan med CG.

Svar: Otroligt
Monica