đŸŒ»đŸŒŽ FrĂ„n delar till helheter... ett med naturen...đŸŒ±đŸŒ·

Idag blev det en mĂ€rklig dag pĂ„ ett sĂ€tt. Vi vaknade med tuppen och packade oss ivĂ€g till vĂ„r hemmautstĂ€llning i Österby. Det var strĂ„lande sol men regn lovades pĂ„ eftermiddagen. Ibland Ă€r utstĂ€llningen sekundĂ€r och det sociala runt ringen primĂ€rt. SĂ„ var det idag dĂ„ resultaten inte var de allra bĂ€sta men stĂ€mningen runt ringen god. NĂ€r vi vĂ€l kom hem igen började det faktiskt regna. Men vi trotsade regnet och gick Ă€ndĂ„ med hundarna vilket betydde att Tuva blev svart av smuts efter Zlatans framfarter pĂ„ lerĂ„kern och pĂ„ hennes rygg.
 
Det förstÄs ett bad nÀr vi kom hem. Det blir lite tÀtt nu för hon ska bada pÄ fredag igen nÀr vi ger oss ivÀg till Ärets border. Men men allt gÄr.
 
SĂ„ ger jag mig dĂ„ ut för att lĂ€gga spĂ„r i regnet, klĂ€r pĂ„ mig en fleece och sen kennelklubbsjackan med kapuschong men se det var ju ingen bra lösning för nu var det ju det nyaste spĂ„ret som skulle blodas och jag Ă€r inte sĂ€rskilt hemma i det Ă€nnu. DĂ„ mĂ„ste jag Ă€ndra mode sĂ„ jag blir ett med naturen, vĂ€n med underlaget, bekant med björkarna, slĂ€kt med trĂ€dfĂ€llen, bĂ€stis med djurstigarna, syster med stubbarna, ja, delarna bildar helheten som smĂ€lter samman med min kropp sĂ„ jag kan lĂ€sa och förhĂ„lla mig och spĂ„ret och naturen i en perfekt kombination. Ett med naturen. Oavsett regnet Ă€r jag fullstĂ€ndigt i mitt esse 😊.
 
Nu kan jag dra en lÀttnadens suck för dagsverket Àr slut och jag laddar om till mitt kulturella mode dÄ jag ska ha en fantastisk dag i Hudiksvall imorgon pÄ teater. Mer om det, kanske inte imorgon, men pÄ mÄndag!
 
Lev vÀl, lev ett med naturen...
 
Aska Àr hemma och huset Àr fullt med smÄbitar efter "döda" pipleksaker :-)
 
 En drar framÄt, en bakÄt, en fÄr vi slÀpa fram, en Àr borta och en har spel... Cirkus Bombax har öppnat igen...