🙎 Mysmåndag 🙋

Idag blev det en mysmåndag. På alla sätt. Vi startade med att hämta Saaben från verkstaden. Nu var bromsarna fixade och den går som en klocka. Dessutom är sommartassarna på. Så nu får snön hålla sig borta helt enkelt. För denna gång. Sk-tväder har det varit i princip hela dagen, men jag har inte märkt så mycket av det. Det har snurrat på kan man lugnt säga. Det märks att jag börjar bli frisk igen eftersom hjärnan har gått på högvarv idag. Inte bara i texten (nej nästan inte alls i den faktiskt) utan mer vem vi ska para tikarna med, vilka tikar vi ska åka till England och para och vilka hanar i England vi vill använda. Men även när jag ska vara social och njuta vänner. Först ut blir Maria och Kristina i Gävle, sen blir det mer Gävle för vi ska avtacka en pensionär och så ska vi boka ytterligare en sväng i Gävle men med två kvinnor från ett helt annat sammanhang. Kalendern fylls på.
 
Sen måste det bara ordna sig på något sätt så att Karin och jag kan få rå om varann riktigt igen. Nu var det alldeles för länge sen! Det kräver faktiskt lite planering för att inte tappa bort varandra i denna stressiga värld med alla möjliga och omöjliga aktiviteter i kalendern! Och Tina och Gun vill jag träffa så fort det bara går!
 
Jag fick mail idag att jag får vidareutbilda mig på Sheltie. Specialklubben sa ja till min ansökan, så himla glad jag blev. Så jag skrev genast till en domarkollega som jag gillar lite extra och som föder upp rasen och frågade om han skulle döma dem i år, det skulle han tyvärr inte - inte i Sverige i alla fall, däremot blev jag hembjuden på middag och vin och klämning på en massa Shelties. Snacka om gilla! Det tackade jag naturligtvis genast ja till. CG är inte medbjuden 😃!
 
Men dagen toppas nog ändå av risgrynen Tobbe och Alex där moster var en sväng på seneftermiddagen. Oj, vad vi snackar nu, Alex och jag, mest han tror jag. Tobbe och jag var själva när Johanna skulle ha handledning. Vi åt yoghurt i hela ansiktet, i hela köket, på hela köksbordet, på delar av golvet och på delar av moster. Sen blev det blöjbyte och promenadmys i vagnen där han straxt somnade sött. Nåväl, bättre väder var det man kunde önska idag i övrigt inget.
 
Nu lever vi väl, nu lever vi måndagar igen...
 

Visst är de fantastiskt fina - Shelties.. Så glad att jag nu ska få in dem i mitt rasregister.
 
 
#1 - - Kristina:

Du glömde alla viltspår som du har i din kalender. Det ser vi fram emot

Svar: Ja naturligtvis Kristina. Men de är ju bara input 💥🎉
Monica