🙎 MysmĂ„ndag 🙋

Idag blev det en mysmÄndag. PÄ alla sÀtt. Vi startade med att hÀmta Saaben frÄn verkstaden. Nu var bromsarna fixade och den gÄr som en klocka. Dessutom Àr sommartassarna pÄ. SÄ nu fÄr snön hÄlla sig borta helt enkelt. För denna gÄng. Sk-tvÀder har det varit i princip hela dagen, men jag har inte mÀrkt sÄ mycket av det. Det har snurrat pÄ kan man lugnt sÀga. Det mÀrks att jag börjar bli frisk igen eftersom hjÀrnan har gÄtt pÄ högvarv idag. Inte bara i texten (nej nÀstan inte alls i den faktiskt) utan mer vem vi ska para tikarna med, vilka tikar vi ska Äka till England och para och vilka hanar i England vi vill anvÀnda. Men Àven nÀr jag ska vara social och njuta vÀnner. Först ut blir Maria och Kristina i GÀvle, sen blir det mer GÀvle för vi ska avtacka en pensionÀr och sÄ ska vi boka ytterligare en svÀng i GÀvle men med tvÄ kvinnor frÄn ett helt annat sammanhang. Kalendern fylls pÄ.
 
Sen mÄste det bara ordna sig pÄ nÄgot sÀtt sÄ att Karin och jag kan fÄ rÄ om varann riktigt igen. Nu var det alldeles för lÀnge sen! Det krÀver faktiskt lite planering för att inte tappa bort varandra i denna stressiga vÀrld med alla möjliga och omöjliga aktiviteter i kalendern! Och Tina och Gun vill jag trÀffa sÄ fort det bara gÄr!
 
Jag fick mail idag att jag fĂ„r vidareutbilda mig pĂ„ Sheltie. Specialklubben sa ja till min ansökan, sĂ„ himla glad jag blev. SĂ„ jag skrev genast till en domarkollega som jag gillar lite extra och som föder upp rasen och frĂ„gade om han skulle döma dem i Ă„r, det skulle han tyvĂ€rr inte - inte i Sverige i alla fall, dĂ€remot blev jag hembjuden pĂ„ middag och vin och klĂ€mning pĂ„ en massa Shelties. Snacka om gilla! Det tackade jag naturligtvis genast ja till. CG Ă€r inte medbjuden 😃!
 
Men dagen toppas nog ÀndÄ av risgrynen Tobbe och Alex dÀr moster var en svÀng pÄ seneftermiddagen. Oj, vad vi snackar nu, Alex och jag, mest han tror jag. Tobbe och jag var sjÀlva nÀr Johanna skulle ha handledning. Vi Ät yoghurt i hela ansiktet, i hela köket, pÄ hela köksbordet, pÄ delar av golvet och pÄ delar av moster. Sen blev det blöjbyte och promenadmys i vagnen dÀr han straxt somnade sött. NÄvÀl, bÀttre vÀder var det man kunde önska idag i övrigt inget.
 
Nu lever vi vÀl, nu lever vi mÄndagar igen...
 

Visst Àr de fantastiskt fina - Shelties.. SÄ glad att jag nu ska fÄ in dem i mitt rasregister.
 
 
Kristina

Du glömde alla viltspÄr som du har i din kalender. Det ser vi fram emot

Svar: Ja naturligtvis Kristina. Men de Ă€r ju bara input đŸ’„đŸŽ‰
Monica