😖 Strukturlösa dagar... 😖

Ja, det Ă€r det verkligen hĂ€rhemma. Det enda planenliga som hĂ€nder hĂ€r rör min utbildning och möjligen lite bedömningsresor vi ska göra. PĂ„ tur stĂ„r en resa för CG till Östersund dĂ€r Charlie ska stĂ€llas ut och dĂ€r han fĂ„r möta upp nĂ„gra valpköpare. SjĂ€lv stannar jag hemma med resten av flocken och ser till att Zirhie har behagliga dagar i sin drĂ€ktighet. Man vet aldrig nĂ€r det kommer valpar, sĂ„ det Ă€r likabra att ta det lugnt och vara beredd.
 
Min resa till Askersund nÀsta helg gÄr av stapeln redan pÄ lördagkvÀllen. Har bokat in ett Bed&Breakfast 8 km utanför Askersund, 450 kronor, check. Nu slipper jag gÄ upp redan vid fem pÄ morgonen. Och kan ladda upp mig med Am Staff och Papillon och Phalene i lugn och ro pÄ lördagkvÀllen. Jag ser verkligen framemot Askersundsresan. Men massor kommer att hÀnda i veckan innan dess. Men det tar vi vart efter.
 
Dagarna Àr annars helt strukturlösa och nÀr jag vaknar pÄ morgonen har jag ingen aning om vad som ska ske under dagen - i princip. Idag har nÀstan ingenting skett. En riktigt stilla dag dÀr bara klockan har rört pÄ sig kan man sÀga. Jag har suttit mycket vid datorn och planerat in resten av Ärets tjÀnstgöringar. Jag hoppas att jag fÄr ihop Ätta raser i Är ocksÄ. Det vet jag inte förrÀn i december pÄ Stora Stockholm dÀr jag gör de sista tjÀnstgöringarna. Hunderiet fyller verkligen livet med resor, utmaningar, utveckling och nya vÀnner. Det Àr en ynnest att kunna vara mitt i livet och ha ett sÄnt fantastiskt sammanhang att leva i.
 
HundvĂ€rlden och den akademiska vĂ€rlden Ă€r tvĂ„ helt olika vĂ€rldar och jag Ă€r glad att jag har en fot i vardera. NĂ„got som dock Ă€r lika Ă€r bedömningen. I mitt arbete bedömer jag studenter hela dagar och pĂ„ utstĂ€llningarna bedömer jag hundar (och folk med mellan varven haha😊).
 
Nu ska vi ta det lite lugnt ikvĂ€ll och njuta av sista dagarna i juli 2015. Årets sommarvĂ€der gĂ„r vĂ€l till historien kan jag tĂ€nka. Vi promenerar och gör ingenting, lĂ€ser lite, surfar lite, mailar lite...
 
Lev vÀl, lev strukturlösa sommardagar...
 
Ja tack, men nej, tack, sa Zirhie, nĂ„gon promenad pĂ„ förmiddagen tĂ€nker jag inte ta... jag har det ju bra hĂ€r... under (korkeken) altantaket... ❀