☀ Det är vår i Skuttunge!!! ☀

Fantastiskt. Även om dagarna tillbringas vid datorskärmen så blir avbrotten med hundarna desto ljuvligare. Jag skulle ha skickat en revidering idag men för allra första gången hann jag faktiskt inte göra klart inför deadline. Under de två år jag varit i Göteborg har det aldrig hänt. Anledningen till att det händer nu vet jag faktiskt inte ens. Det har bara varit ett besvärligt jobb kanske. Nu blir det nog ingen Göteborgsresa till veckan pga. det.
 
Men nu blir det inte så mycket mer tid den här veckan till textrevidering faktiskt. Imorgon ska jag vara moster ett par timmar och på fredag åker jag till Hudik för att umgås med Gudrun och Marie och gå på revy. Tänk vad jag har sett framemot detta. Det har varit bokat i flera veckor nu och tack och lov rusar tiden iväg.
 
Sen är det ju helg och då har vi fullt upp med årsmöten och valpträffar och så är det måndag igen. Ja det rullar på mot varmare tider. Inte mig emot.
 
Nu får det allt bli slut för idag. Jag har jobbat ända tills för en stund sen och passar nog på att göra det en stund till innan jag faller framstupa i soffan.
 
Välkommen vår!
 
Allt ljus i Skuttunge - vilken solnedgång...
 
 Vilka härliga dagar vi promenerar i nu...
 
 Kan fota hur mycket som helst...
 
 Det brinner i skogen!!!
 
 Fullt med vatten i vårt lilla dike också...